reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Fredka ja tez nie lubie uzywanych butow...Nie pozyczam swoich nikomu,nie nawidze czyjegos grzebienia,wspolnych recznikow itp.... Noemi raz miala buty po mojego brata curce ale to byly buty wczesnowiosenne ,ktore wczesniej wypralam...ale ogolnie od tego czasu juz nie bylo zadnych innych po kims...i nie bedzie (raczej)

reklama
No juz teraz to wiem :-D Nie pomyslalabym ze mi tak buciory zedrze....ale cos czuje ze na takie wypady w jednym sezonie z 3 pary tanich tramkow by nam zeszlo :-D

oby 3 pary. Jak nóżka zacznie rosnąć to żeby się na 5 skończyło:-). Jedne kryte, sandałki, kapcie, kalosze,klapeczki, to już pięć. Niebęde pisać o trampeczkach.. Moja to strojnisia. Tego co ona ma nikt niepotrafi już zliczyć. Ja napewno tyle nie miałam:-)

No ładnie tyle par butów:szok:Ale strojnisie z tych naszych panienek;-)Co do butów to ja zawsze kupję dzieciom nowe, nigdy po nikim nie mają i nie będą mieć nawet jak są to buty niezniszczone z tego wzgędu że but kształtuje się pod czyjąś nóżkę i później mogą być problemy ze stopkami

ja tez buty kupuje nowe..i zazwyczaj w Polsce..bo tu maja jakies takie platwusowate:-D..albo bardzo drogie ..

na zdjeciach widziałam u Pati takie jakie kupiłam w zeszłym roku Klaudii..te czerwone z kwiatuszkiem-takie ala sztruks..tylko nam sie szyko w srodku pofilcowały:baffled:
..i kurtke małej juz kupiłam na przyszły rok 3/4 l - zimowa:-D- identyczna jaka ma Sandrunia -te zielona z nexta
a w Manchester-ze dzis jakies swieto..wybrałam sie z Klaudia na zakupy..a tu szoking..ile kibiców piłkarskich - w zyciu tylu ludzi w jednym m-cu nie widziała!!!!!!!!..a ilu przystojniaków przyjechało do jajogłowych:-D:-D:-D(masz Pati racje kila westchnien przystojniaków w Twoim kierunku i jakos tak człowiekowi lepiej:-D:-D:-D-kobieta prózna jest:rofl2:

jakies...Angole-kibice by sie na mnie obrazili
Manchester wygrał I ligę :Di jeszcze ma szansę wygrać Ligę Mistrzów...:happy:

ja też nie lubię używanych butów, choć mam rozterki co zrobić z tymi co z nich Iza już wyrosła, bo wyrzucić mi szkoda :baffled: teraz jestem na etapie poszukiwania sandałków i nic mi się nie podoba :sorry2:

a tak jeszcze z innej bańki, dziewczyny czy myślałyście nad zabezpieczeniem dzieci przed kleszczami? Ostatnio nasza niania miała kleszcza ugryzł ją w szyję, teraz bierze antybiotyk, czyli w parku muszą być te zarazy. I tak się trochę przestraszyłam, pytałam lekarza to szczepić można po skończeniu 2 roku życia, ale ta szczepionka nie działa od razu. Słyszałyście o czymś jeszcze co zabezpecza takie maluszki przed kleszczami?? może jakiś krem ??:dry::sorry2:

reklama
Do góry