reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

a z innej beczki - u nas dziś do południa 20 stopni nagle chmury deszcz i jak wracalam z pracy po 18 to ledwo 10 stopni, padąło i piździło jak na Uralu...a ja już Karola sandały rano wyciągałam...no comments

reklama
Cicha, bardzo się cieszę, że u Was tak fajnie. Jak tylko jest pogoda, to trzeba korzystać:tak:Ale za to, że zaniedbujesz nas zdjęciowo należy sie upomnienie od moda;-):-)

Baśka, to faktycznie mieliście niezłe wahania pogody. A ja wreszcie wczoraj poczułam prawdziwą wiosnę i ciepełko. Po pracy pojechaliśmy na działeczkę, rozłożyłma sobie kocyk i błogie lenistwo... Zdjęcia wiadomo gdzie;-)
Za to dziś o świcie super słonecznie a teraz zachmurzone:dry:

U nas dzien zapowiada się bardzo pochmurny. jest zimno i wyglada na to, że będzie padać. Nie wspomne wogóle o tym, że dzisiaj mamy 13 i wszystko leci mi z rąk. Zapomniałam telefonów, prywatnego i słuzbowego, w pracy nedza z rozpaczą. Za to zauwazyłam wczoraj na wadze lekke drgnięcie wagi na moja korzyść.

a u nas pełnia lata..cudowna słoneczna pogoda..juz teraz a jest u nas 7.40 grzeje słonce..Zbieramy sie do przedszkola- do potem!;-)

No a u mnie pożegnanie chwilowe z latem i ochłodzenie. Jak przez ostatnie dni o 7 rano było 12 stopni już tak dzisiaj zaledwie 6. Ciekawe czy będzie padać:dry:No ale co się dziwić skoro wg powiedzenia zbliża się " zimna Zośka";-):-D

Eee to u mnie pelnia lata...wlasnie laduje fotki :-)
Bylismy w moim ulubionym parku a tam wodny plac zabaw i mloda poprostu czula sie tam swietnie ...a woda lodowata :-D Ludzie w strojach kapielowych,zimne piwka,lody -normalnie jakby lipiec byl :-) Dopiero po 21:00 przyszlo lekkie ochlodzenie...

No i wczoraj do tego parku mloda wziela swoje auto tego jezdzika-pol godziny i tak zdarla buty ze nie da sie juz ich nigdzie zalozyc...:baffled:Czy Wasze dzieci tez tak maja? W domu oczywiscie na kaflach i panelach luzik ale juz po kamieniach,piachu i asfalcie koszmar....:crazy:

Apropo butow...Chcialam mlodej kupic w Smyku w polsce sandalki takie ale na palcach kryte-cos w stylu baletek ,no i widze nr.23 jaki potrzebuje ale tylko jeden but...poprosilam pania o znalezienie drugiego i okazalo sie ze z 3 par butow wykradli po jednym na ktorych nie bylo czipu....Normalnie paranoja...Wszystko wykradna...:angry:

Pati cool!:-):-):-)

U na spogoda od rana śliczna upał daje, 26 stopni w cieniu. Jak Ola się obudzi to obiadek i mykamy na ogródek się wyszaleć.

A z innej beczki od czerwca idę do pracy i buuuu już normalnie tęsknię za czasem spędzanym z Olką. Ale ja nienormalna jestem.:-)

Pati z tymi butami jest u nas dokladnie to samo Wojtek ma takie trampki przeznaczone na jezdzik bo inaczej to bankructwo :-) maja gumowane noski no wiesz takie klasyczne trampki dla łobuzów:tak:

reklama
u nas to samo. Jednak Ola smiga w bucikach po chłopcu, więc mamy mniejsze straty. tylko... no własnie.. nie wiem czy Ola powinna chodzić w uzywanych butach. Moja teściowa ma świra na punkcie uzywanych rzeczy i ciągle Oli cos kupuje, jednak ja nie lubie jak ma uzywane buty. Adam twierdzi ze padło mi na mózg, bo nowe sa drogie ate sa tanie jak barszcz. No cóz ja i tak robie po swojemu:-)

Do góry