reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Heatherku, dobrze, ze skończyło sie tylko na języczku. Bardzo jestesmy dumne z Olcią z waszych czyli Mateuszka i Klaudusi postepów. :-)

reklama
oby nie przechwalic-informuje- drugi dzien bez smoka:-)..choc dzis o mało nie wymiekłam..jak do popołudniowej drzemki potrzebny był Pan Dida ..:baffled:

oj dziewczyny przyznam wam się że czytałam te wasze ploteczki wczoraj już bardzo późno no i wyszło jaka blondynka ze mnie :sorry2:
bo zaczęłam się zastanawiać o jakich smokach one piszą (mając na myśli takie z bajek ze skrzydłami) , dopiero po chwili zaskoczyłam że chodzi o smoczek :-D:-D:-D
na usprawiedliwienie dodam że Iza nigdy nie doiła smoczka, a smoki lubię już od dziecka ;-):-D:-D:-D:-D

Irma :-D

Mamootku, tak się teraz zorientowałam, że Ty już 36 tydzień skończyłaś:szok:Szoking...Jak się czujesz?

A dzięĸuję, dzięĸuję. Czuję się jak kula :-). Nawet nie wiem, kiedy to zleciało....dopiero co dziwiłam się, że Cicha jest w 36 tygodniu, a tu teraz ja.
A tak serio nie jest źle z samopoczuciem. Ostatnio strasznie mi dokuczała alergia, ale już sobie "poszła". Więc w porównaniu z tym co było niedawno jest super. A brzuchowo to już mi ciężko, szczególnie brak sił mnie nachodzi jak wracam w pracy, więc już nie mogę sie doczekać zwolnienia. Ale z drugiej strony jest tyle do zrobienia, chociażby przy Wojciaszku, że czasem nie mam czasu pomyśleć o sobie. :-) Brzuszek się powoli szykuje, bo często twardy się robi. Ale jeszcze dzidziuś musi poczekać, bo mam bogate plany porządkowe na przyszły tydzień.:-)

A jak u Ciebie?

Mamootku, to ja mogłabym napisać dokładnie to samo co Ty:tak::-DNa zwolnienie idę od 30-go (wtedy mam wizytę) a raczej od 2 czerwca (poniedziałek). I wtedy siądę i pomyślę co mi jeszcze trzeba dokupić a co już mam.

Ty na Wojciaszkowych Urodzinach będziesz w jednopaku i ja na Mikusiowych będę się toczyć jak kula :-)

Dziewczyny ale fajnie się czyta Wasze posty o zbliżającym się rozwiązaniu. Aż sama nie mogę się doczekać tej chwili:-D A mam do Was pytanie o traktowanie w pracy bo ostatnio gdzieś mi mignął artykuł o kobietach w ciąży i o tym że są w pracy źle traktowane, poniżane i spychane na dalszy tor?

Otylko - mi tez dzis na cały dzień zabrali najwiekszego przyjaciela smoka(vel Didę-bo tak ma na imie:-p..i wytrzymałam..zagadywali..dali misia do snu i jak Tobie, tak mi udało sie wytrzymac cały dzień i zasnac bez "Didy":-)Dumna Klaudia:-D:-D:-D

Klaudusiu ja juz jestem 9 dzień bez smoka i nawet nie jest tak żle...jestem wkońcu duzia...a i zdradzę Ci na uszko, że zniszczylam smoka ulubionej lali :-D ona tez juz przeciez podrosła i teraz razem zasypiamy bez:tak:

reklama
Do góry