reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Sylka ale masz fajne miejsce pracy - nie dosc, ze imprezy wam organzuja to jeszcze i forme po biora pod uwage. Naprawde niezle:-)

reklama
Otylka, dasz rade! Trzymam kciuki za pozegnanie ze smokiem!

Ja musze pochwalic mojego Lobuziaka, bo przez nasz wypadek z tuba i pokiereszowana buzie - Mateusz odstawil smoczka na amen ;) Tyle dobrego z tej historii.... Jak wieczorem wrocilismy ze szpitala, to Matisiek sie polozyl do lozeczka, przytuli swojego krolika i powiedzial AM (znaczy: "mama, dawaj smoka"). Po czym sie okazalo, ze z podcietym jezykiem smoka ssac sie nie da :( Probowal kilka razy, ale bardziej bolalo, niz to bylo tego warte i... smoczek poszedl do szuflady.... Bylo ciut placzu.... Kilka dni usypial z chwilowym bujaniem na reku ... Wiecej szaleje po polozeniu do lozka.... Trzeba Go czasem poglaskac po glowce albo przy Nim posiedziec... Ale zasypia ;)) Dwa dni sie pytal o smoka - mowilam Mu, ze smoczek sobie poszedl, bo sie okazalo, ze juz nie jest potrzebny ;) No i oczywiscie wszyscy Go chwalilismy, ze jest taki duzy i dzielny, a Matis sobie bil brawo i jakos to poszlo :))) Jestem z Niego BARDZO DUMNA ;)))

Kakaw u nas można zjeżdżać z dzieckiem ale tylko pod opieką dorosłej osoby:tak:
Sylwia wracaj do formy w domowym zaciszu:-D
Heatherku ogromne uściski dla Matiska i wielkie gratulacje i mnóstwo buziaków dla bidulka. Mam nadzieję że już ok z języczkiem:tak:

Heatherku ogromne uściski dla Matiska i wielkie gratulacje i mnóstwo buziaków dla bidulka. Mam nadzieję że już ok z języczkiem:tak:

Ania, usciskalam i ucalowalam ;)
Wlasciwie juz wszystko w porzadku - jeszcze czasem, jak cos jest za gorace albo za twarde (chrupki na przyklad), to pokazuje na buzie i mowi BAM - znaczy, ze cos tam go zabolo... ale generalnie zagoilo sie szybciutko.

te nasze wiercipaski..moja dzis spadła z łąwy..nszczescie niskiej i nic poza podrapanym uszkiem sie jej nie stało-na szczescie!!! ale przestraszyła siebie i nas strasznie!

Tisku- uwazaj na siebie-szybkiego powrotu do kondycji zyczymy!

Otylko - mi tez dzis na cały dzień zabrali najwiekszego przyjaciela smoka(vel Didę-bo tak ma na imie:-p..i wytrzymałam..zagadywali..dali misia do snu i jak Tobie, tak mi udało sie wytrzymac cały dzień i zasnac bez "Didy":-)Dumna Klaudia:-D:-D:-D

Duśka - super z Ciebie Dziewczyna! - Mikołaj:zawstydzona/y:

Mamootku, tak się teraz zorientowałam, że Ty już 36 tydzień skończyłaś:szok:Szoking...Jak się czujesz?

reklama
Do góry