reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

u nas z włoskami licho mało co rosna choc u fryzjera juz była 2 razy niestety nie wiem po kim te liche włoski moze po chrzestnym ojcu u niego tak srednio na głowie:-) ale moze pozniej urosna oby:-D

reklama
mam pytanie do ciotek z Warszawy, jadę w przyszłym tygodniu na konferencję na hale Torwar..poradzcie gdzie się zatrzymać, jakie hotele w okolicy są, bo nie mam ochoty błądzić:tak:

wow Pati to super. Nie ma to jak porządny telewizor. Nam za to pralka zaczęła szwankować. Rany co za fajans. Mamy ją 3 lata a tu trzeba będzie nową kupić.

kochane cioteczki od wczoraj Otylka jest na odwyku smoczkowym i nie jest tak źle...tylko kilka razy na razie o niego prosila, w tym raz w nocy z płaczem...a tak jest zupełnie ok:-D hm..myslałam ze bedzie gorzej:tak:

Brawa dla Otylki!!! :-):-)

Ell badź wytrwała i nie poddawaj sie. Poczyniłaś już wielkie kroki. Napewno wam się uda. Buzia bez smoczka wygląad cudownie!!!

Ell brawo. Otylko dzielna z ciebie dziewczynka.

My już nie pamiętamy co to smoczek, niestety do spania musi być flacha i z tym będzie u nas baardzo ciężko odzwyczaić.

U nas dziś dzień pełen wrażeń. Byliśmy w zoo. Ola zachwycona. Jutro wklejęjakieś fotki bo dziś padam z nóg i ajk tylko panna raczy zasnąć (niestety katarek w tym nie pomaga) to pędzę do łózia.

reklama
kochane cioteczki od wczoraj Otylka jest na odwyku smoczkowym i nie jest tak źle...tylko kilka razy na razie o niego prosila, w tym raz w nocy z płaczem...a tak jest zupełnie ok:-D hm..myslałam ze bedzie gorzej:tak:

Ell- nie poddawaj sie tylko szybko..bo ja ..cienka jestem.całe dwa dni było bez smoka..Juz byłam przeszczesliwa..potem do snu sobie zamamiła..nie mogła bez zasnac..Dałam po godz walki...Zasneła wyleciał i spała bez..ale rano juz o nim pamietała:sorry2:..i próbowałąm zagadywac..wołała o niego i jak cos było nie halo -płakała wołała-dałam......no wymiekłam:blink:..Smok kurcze działa jak usypiacz i co mam zrobic....................................:sorry2:a potem jako uspokajacz..tak poza tym, moze nie istniec:baffled:

Do góry