reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

U mnie na pewno będzie impra bo ja co roku dzieciom wyprawiam urodziny. Zapraszam babcie, dziadków, chrzestnych, ciocie i wujków i się gościmy. No i musowo wielki tort. W tym roku zależy od pogody albo w domu albo na ogrodzie. My ogólnie lubimy takie imprezy urządzać i zawsze wyprawiamy imieniny, dzieciom urodziny itp. U mnie czerwiec jest bardzo imprezowy bo najpierw mam urodziny, potem mamy rocznicę ślubu a potem urodziny Mateuszka:-DA żeby lipiec nie był gorszy to też jest imprezowy bo mąż ma urodzinki- w tym roku 30 więc na pewno będzie szalona impreza, a potem mamy imieniny najpierw on a na drugi dzień ja:tak:Tylko Madzia zawsze się dopytuje kiedy ona w końcu będzie świętować i strasznie jest zła że dopiero w październiku:-D

reklama
My na pewno jakoś świętować będziemy, ale gdzie i w jakim gronie to zależy od tego kiedy Wojciaszkowy brat zechce wyjść z mojego brzuszka. Bo może się zdarzyć, że w urodziny Wojtka będziemy na Mazurach.

u nas na pewno będzie impreza:) gosci jak zawsze wiele..bo u nas to tak juz jest rodzina imprezowa lubiąca pojeść:-D i tak każde urodziny, nieważne które:) wszystie są wazne

My jesli bedziemy roboc w Polsce to bedzie wieksza imprezka ale taka ogrodowa-grill,salatki,tort,dla dzieciakow basen :-)

A jak tu to mala imprezka i wypad do jakiegos Safari park albo Heidepark :-)

Mala od duzej bedzie tylko roznic sie iloscia gosci ;-)

u nas na pewno będzie impreza:) gosci jak zawsze wiele..bo u nas to tak juz jest rodzina imprezowa lubiąca pojeść:-D i tak każde urodziny, nieważne które:) wszystie są wazne

jakbys Ell pisała o mojej rodzinie:-D:-D

my w tym roku planujemy połaczyc ur Adama z Klaudii i zorganizowac je jeszcze tu na tym mieszkaniu-pod koniec maja... bo potem to przeprowadzka itd..ale to narazie plany..Ale impra bedzie na 100 fajerek:-)

własnie wysłałam moich dwóch łobuzów na spacerek:-)..a sama strzeliłam sobie kąpiel z bąbelkami..:-)maseczka na włosy...na twarz..wybalsamowałam sie..ach wiosna wiosna!..potrzebowałam takiego relaksu..bo ostatnio jakas chdze przemeczona..źle sypiam..bo martwi mnie ten meczący w nocy Klaudie kaszel..i nasłu****e..czesto siedze nad nia..patrze..denerwuje sie -
wieczor dzis spimy znowu razem-bo tatus na nocce;-)..o 18 wybieram sie z mała w odwiedziny do kumpeli-Mała tak przyzwyczaiła sie do swojego nowego przyjaciela, ze ledwie oczy podniesie rano..czy po drzemce po południu woła "Majek, Maniek..gdzie Majeczek" -"Musia aciu do Majeczka" co oznacza- Mamusiu idziemy na spacer do Mareczka:-)

reklama
Dorcia ja zazdroszczę tego relaksu ale może mi się też uda teraz zrelaksować bo jutro mąż przyjeżdża więc go też wyślę na spacer z dziećmi a sama sobie odpocznę:tak:
No no no Duśka szybko zaczyna kawalerów wybierać;-):-D

Do góry