reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

oj chyba ta pierwsza miłosc!:-D..bo ma tu innych tez kumpli..Spotyka sie z wieloma rówiesnikami..stale z dwoma Rafałkami..a tylko Majeczek jej w głowie:rofl2::dry:

reklama
Otylka zaliczyła wczoraj po raz pierwszy fryzjera..wprawdzie tylko grzywka poszła pod nozyczki...ale była bardzo dzielna...powiem nawet ze zachwycona faktem tego, że była tam gdzie mama;-)Pani była w szoku...bo w sumie zaznaczyła nam ze jesli dziecko bedzie płakac i bedzie ruchliwe, to nie zabiera sie za obcinanie, a tu nasza panna spisała się na medal...zreszta cały dzien babcia nastawiała ja ze pojdzie do fryzjera, wiec jak tylko wrociłam z pracy, to młoda krzyczała fryzer, fryzer:laugh2: i wreszcie wyglada jak dziewczynka i nie mruży oczek..i ciagle do lustra chodzi i patrzy jaka ma ładną grzywke, teraz to jest naprawde dziewczynka:tak:

Wojciaszowi też szybko rosną włosy (chyba ma to po mnie). Trzeba przycinać raz na 2 miesiące, bo mu się zaczynają falować i każdy w inna stronę. Na Mazurach będzie znów cięcie.:-)

Klaudia tez na pocz.kwietnia była u fryzjera- dzielna i szczesliwa!:-Du nas podcinany był tył-te jej pierzaste loki:-D

Ja mam teraz zamiar tez mloda dac do fryzjera-tyle ze naszym fryzjerem bedzie moja mama-w koncu ukonczyla niedawno kurs i to z ocena bdb :-) Zobaczymy jak mloda bedzie sie sprawowac-cos czuje ze bedzie klotnia o nozyczki :laugh2:

Otylka brawo:tak:

Matek chodzi do fryzjera raz w miesiącu a raczej fryzjer przychodzi do nas:-DMęża brat jest fryzjerem. Zawsze grzecznie siedzi aż Łukasz jest w szoku bo mówi że jeszcze tak grzecznego dziecka nie miał:-D

no to pod wzgeldem fryzjerskim udały nam sie te czerwcowe dzieci..a zreszta pod kazdym wzgledem sie udały

a Otylka tez juz dawno powinna odwiedzic fryzjera, ale jakos ciagle nie było kiedy...miała obcinane 5 cm z grzywki...a tyłu szkoda podcinać...no bo loków potem nie ma:( a teraz sa..a tak serio to pewnie bedziemy musieli..bo tak to znowu włosy beda rzadkie

reklama
Mati jeszce nie byl u fryzjera, wloski mu tak szybko nie rosna jak mamusi, ma po tatusiu niestety:(
Jak tam plany an wekend majowy, pewnie gdzies juz pisalyscie...
my jutro jedziemy na Mazury, tam gzdie w zeszlym roku tle ze teraz nbedzie weselej bo ze znajomymi i ich 8 miesieczna coreczka

Do góry