reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Ja jeszcze noszę pieścionek i obrączkę, bo do tej pory nie miałam problemów z puchnącymi palcami, ale może faktycznie trzeba już ściągnąc? :o

reklama
ja sciagnelam, jak juz bylo ciezko, wymagalo to zimnej wody i mydla, bo juz mi prawie wrosla w palec, wlasnie rano bywalo najgorzej, mam tylko nadzieje, ze po porodzie nie bede musiala obraczki powiekszac......

Agatko mąż mnie właśnie pocieszył, że jak coś się zacznie dziać to mnie do karetki wsadzi i niech gnają do szpitala bo to jakieś 40 km. Jedziemy na taką sportową imprezę bo mąż jest sędzią sportowym, więc na szczęście będzie i karetka i lekarzy trochę bo mają tam swoje jakieś mistrzostwa. Nie ma to jak poród z przygodami >:D

DZIEWCZYNY U OLI SIĘ ZACZĘŁO!!! MAM NADZIEJĘ ŻE NIE BĘDZIE MIAŁA ŻALU ŻE INFORMUJĘ O TYM ZA NIĄ ALE NIE PODEJRZEWAM ŻEBY MIAŁA TU TERAZ ZAGLĄDAĆ :) MIAŁA PRZYJŚĆ DO NAS NA HERBATKĘ ALE O 18 ZADZWONIŁA ŻE MA JUŻ ROZWARCIE NA 6 CM I ZBIERA SIĘ DO SZPITALA!!! JA TAM DZISIAJ NIE ZASNĘ BO PRZEŻYWAM STRASZNIE RAZEM Z NIĄ NA ODLEGŁOŚĆ (TAK SWOJĄ DROGĄ NIEDUŻĄ BO SZPITAL JAKIŚ KILOMETR STĄD ;) ) A JAK TYLKO BĘDĘ COŚ WIEDZIAŁA TO NAPISZĘ

No to ładnie. Czekamy z niecierpliwością na pierwszego chłopaka. A swoją drogą to maże szybko jej pójdzie z takim rozwarciem to już niedaleko.

Ło matko ale numer, to się nam Ola wyrwała. Oczywiście trzymamy kciuki i czekamy na dalsze relacje ;D ;D ;D

O, z tego szpitala to Ola już chyba sama nie wróci :) przy takim rozwarciu to chyba już powinno być szybciutko.
Ja obrączkę z ogromnym trudem zdjęłam miesiąc temu, teraz wchodzi tylko do połowy palca...
AniuS, po czym poznajesz, czy szyjka mocno trzyma? Cicha- jak to jest z tym masażem szyjki? Ja już się nie mogę doczekać!!!! Brzuszek mi się bardzo często robi twardy jak kameń, chociaż zazwyczaj nie czuję przy tym bólu. Wczoraj internistka mnie wystraszyła- skierowała mnie na patologię ciąży, ale na szczęście okazało się że przesadziła. Na izbie przyjęć zrobili mi KTG- wykazało 2 skurcze w ciagu 20 min, a pani doktor w czasie badania powiedziała że szyjka przepuszcza opuszkę- cokolwiek miałoby to znaczyć... i wysłała mnie do domu mówiąc, że do 06.06. to raczej nie doczekam.

reklama
o kuuuuurde!!!!!!!!wow, no zaczyna sie naprawde dziac w czerwcowkach ;D ;D ;D
trzymamy kciuki za Ole :D

Do góry