reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

A ja to moge sikac ze szczescia bo mloda po siwtach nie wraca na sylwestra z nami tylko zostaje u mojej mamy na cale 4 dni!!!!!!!!!!!!!! Boze ale sie wyspie,upije i nikt nie bedzie mnie zwalal rano z lozka :-D No i moje urodziny wyprawie w polsce...a pozniej tu wiec bede swietowac dwa razy:-)

reklama
Yasmin, własnej roboty te bałwanki?

Ja w tym roku mam plan zrobić Heatherkowy domek z piernika.

Pati, to ja już Ci życzę udanego leniuchowania.

Sama się nie mogę doczekać świąt, urlopu, wyjazdu z przyjaciółmi w tzw. "krzaki", gdzieś na pogranicze jury krakowsko-częstochowskiej. Mam nadzieję na biegówki, a póki co zaczynamy montowanie pojazdu dla Wojtka, żeby mógł z nami na te biegówki jeździć.

ja w Sylwestra na bank pracuje, planow nie mamy, moze mlody zostanie u dziadkow po Swietach, to bysmy do jakis znajomych chociaz poszli....zobaczymy

oj Pati zaszalalas niezle!!!! tez mi sie marzy upicie bez sciagania z lozka o 6.30....

Yasmin - cudo balwanki, Twoje dzielo??

Mamoot, Ania76 - nie moje dzieło.. nawet ostatnio pierniki mi nie wyszły co dopiero mówić o zdobieniach.

Za to w zeszłym roku robiłam ozdoby na choinke z masy solnej i te mogę Wam pokazać:

def50e9fc7137708.jpg

da3f9aa5cb03c18c.jpg

e9de8895364d5477.jpg

58d509670f184e76.jpg

ozdóbki zostały jeszcze polakierowane a te bylejakie nitki wymienione na ładne złote ;-) większośc następnie sprzedałam na kocim forum, pieniążki przeznaczając dla zaprzyjaźnionego schroniska.

Yasmin piękna robota!:tak:
Pati ale będziesz mieć fajnie:tak:
Ja planów sylwestrowych nie mam. Mąż myślał o jakiejś imprezie ale mnie to nie nęci. Ja bym wolała pojechać w góry albo znowu odwiedzić Paryż:blink:

reklama
Do góry