reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Ojjj ja tez bym chciala...szczegolnie ze wczoraj w kuchni umylam okno,wypralam firanki i ustroilam okno kolorowymi lampkami...Od razu zrobilo sie milej i zapachnialo swietami:-)A dzis zabieram sie za balkon...Wyszoruje kafle,posprzatam zabawki i ustroje mojego iglaka:-)

Tu ogolnie szybciej niz w polsce wszyscy stroja okna,ogrody i ulice...I w sumie bardzo mi sie podoba...Lubie gdy miasto plonie tysiacem kolorowych lampek:-)

ja w wolnych chwilach biegam za prezentami..sprzatac za wiele nie musze, bo dopiero co sie wprowadzilismy..a okna myją nam sami;-)..wielka maszyna itd..a szumu, ze hoho:cool:

co do miasta- słowo!!! od jakiegos miesiaca juz szał.........wszedzie pełno swiatek, choinek, gwiazdek, mikołajów i aniołków..nie brakuje tez oczywiscie szopek....wszystko sie mieni, błyszczy...pięknie..choc oddałabym to wszystko za moje miasto:tak:..gdzie jeszcze "pachnie wspomnieniami, dziecinstwem"..i jest rodzinnie..coż

Ostatnio jednak z Pl mamy smutne wiesci..bardzo smutne, mój bardzo bliski wujek(44l) w szpitalu walczy o zycie ..codziennie sie za niego modle..bardzo to wszystcy przezywamy...

Patrycja Niemcy ogromnie podobają mi się w święta. w zeszłym roku byliśmy właśnie na święta Bożego Narodzenia w Hofie. Codziennie dwa razy wychodziliśmy na spacery z wózkiem oglądać domy i ogrody pięknie ubrane.

R.usałka bardzo mi przykro z powodu wujka. ja w czwartek jadę na pogrzeb, zmarł ojciec prodziekana ode mnie z wydziału. a moja współpracownica też ma bardzo smutną sytuację w rodzinie. w wypadku samochodowym zginęła 3-letnia córeczka jej kuzyna.

śliczne wieszaczki dla dzieci:

5d194744d3660bbd.jpg

ze STRONY

reklama
Do góry