reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
dzień dobry!

Kraków minus 2 stopnie, śnieżek prószy ;-)

Wczoraj sprawnie objechaliśmy do skarżyska i z powrotem. byłam w domu o 20, więc dobrze, że Tymek został u babci bo się nie zamartwiałam

Oj takiej serii to ja długo nie poprawię:-DWszystko było ok i kaca rano nie miałam ale jak się wczoraj do łóżka położyłam to mi wszystko wirowało w głowie:-D

A od kiedy Stokrotki sie nie odzywaja na forum?????
a my yupoiii ja jej!! jutro iziemy do klubu razem z malzem:)) tesciowa przyjezdza i zostaje sie Matim zajmowac na tydzien i poprosilismy zeby zamiast w niedziel przyjechala jutro to sobie gdzies w tango pojdziemy, zabieramy kuzynke z chlopakiem i mojego brata z dziewczyna:)))))

cześć dziewczynki
w Krakowie odwilż - plus 8 stopni. do bani, bo Tymek zalicza każda kałuże, już sto razy wolę mróz.

Aniu przepis na ciasto b. prosty - mąka, sól. woda. później to już co Ci podpowiada wyobraźnia i palce ;-)

Ojej, ja to normalnie zazdroszczę wszystkim, którzy umieją coś ładnego zrobić... ja mam niestety dwie lewe ręce do takich rzeczy. Plastyki w szkole nienawidziłam, na szczęście w piątej klasie podstawówki zmieniła nam się pani i rysowała za mnie koleżanka w zamian za prace domowe i wypracowania z rosyjskiego :-D Jedyna ładna rzecz, jaką zrobiłam, to serwetka na Wielkanoc, wydziergana na kanwie haftem krzyżykowym ściśle wg wzoru :tak: a jak skończyłam, z dumy urosłam 5 cm :-D:-D:-D:-D

dzień dobry

dzisiaj ciepło (plus 8) i kropi deszczyk. Tymek w nocy jakieś horrory urządzał, obudził sie o 1.30 o 4.30 :no: może w końcu wyjdą mu jakieś kolejne zęby bo już nie wiem o co chodzi z tymi zarwanymi nocami...

Yasmin u nas takie nocki są jak Matkowi zaczyna się katarek i ciężko mu oddychać:tak:
A u mnie takie ulewy że strach z domu wyjść:-(

reklama
Do góry