reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Zapomialam wam powiedziec co wczoraj odwinelam za numer...Chociaz nie ma sie czym chwalic:-D

Bylam wczoraj u znajomej ,z ktora poszlysmy na zakupy do ich pobliskiego centrum...mlodej skonczylo sie picie wiec trezba bylo kupic...A ze dzieki bogu w tym sklepie mozna bylo cos znalezc do picia wiec podzeszlam do polki patrze o stoi sok jablkowy w dodatki napisane Bio wiec biore...nalalam mlodej do butelki i podalam...ide sobie dalej i cos mi tak zalecialo jakby zgnitym jablkiem...powachalam rece-i tak sobie mysle "przeciez butelka swiezo umyta,wiec co mi tak zalatuje...bo tak troche jakby butelka lub smoczek fermetowaly...No ale nic chodzimy dalej...No i po chwili kumpela poprosila czy bym ejj corce troche tego soku tez nie wlala bo juz im sie skonczylo...No to wlewam do butki...Kumpeli cos zalecialo...posmakowala i mowi wez tez posmakuj...I co-fujjjjj kupilam ocet jablkowy:szok::szok:W dodatku napoilam tym swoje dziecko...Jezuu jakie to ble bylo:crazy::szok: Ze ja nie doczytalam...Bo stalo apfel dalej widzialam jakies s wiecmyslalam ze apfelsaft...No nie spodziewalabym sie w sklepie z ciuchami,zabawkami,slodyczami ,itp.ocen na polce...

reklama
Pati a Noemi ci to tak na spokojnie wypila??:szok::szok::szok::no:Normalnie
nie moge jaka z niej twarda sztuka.
A zestawienie w sklepie fakt, ze dziwaczne: dokladnie mydlo i powidlo.

dzien dobry

Tymek odstawiony do babci (zostaje tam na noc), a ja po obiadku biore się za odkurzacz, mopa i szmatę ;-) wieczorem idziemy na imprezę :-) (40-stka mojego brata)

Pati niezły numer odstawiłaś. No ale w końcu ocet jabłkowy jest na odchudzanie więc najwyżej będzie z niej większa laska ;-)

reklama
Do góry