reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

już po imprezce! było sympatycznie, wesoło, tańce... wypiłam kilka drinków (wódka plus cola) no i w niedzielę leczyłam kaca ;-) dobrze, że Tymek u babci przebywał bo się zwlokłam z łózka o 10.30 :-)

reklama
Yasmin milo slyszec ze imprezka super sie udala...a i jeszcze moglas sie wyspac i w spokoju kaca poleczyc...

a ja sie ciesze bo mi prawdopodobnie na weekend tez imprezka sie szykuje bo jade do polski na weekendzik :-)

oooooooooooo-Pati:-):-):-):-)wypij za nas! za nasze spotkanie:-p..kiedys:baffled:

Yasmin - super..!!
Ja balowałam (rocznica mojej siostry i chłopaka)..w piatek..sobota kac..ja i Adam..a mała od 8.30 zywa wesoła..głosna :baffled:i gotowa do zabaw..no i o 10 juz musiałam byc na ang...:dry:całą sobote kimalismy na siedzaco:-D

no i bym zapomniała:confused:

KasiuDe- napisałam do anislu o to, by zmienic moderatora..ze mamy bałagan w naszym dziale, nieporzadek w watkach..a nasz obecy chyba do nas nawet nie zagląda..:confused:..Pisałam,ze padła propozycja, by została nia któras z aktywnych czerwcówek2006 - robiłysmy małe głosowanie i typujemy roztropna, rezolutną KasięDe, która (o ile nie jest to bardzo trudne)na pewno sprawdzi sie najlepiej na stnowisku - moderatora!- o le!

czekam na odpowiedz od Anislu

no i bym zapomniała:confused:

KasiuDe- napisałam do anislu o to, by zmienic moderatora..ze mamy bałagan w naszym dziale, nieporzadek w watkach..a nasz obecy chyba do nas nawet nie zagląda..:confused:..Pisałam,ze padła propozycja, by została nia któras z aktywnych czerwcówek2006 - robiłysmy małe głosowanie i typujemy roztropna, rezolutną KasięDe, która (o ile nie jest to bardzo trudne)na pewno sprawdzi sie najlepiej na stnowisku - moderatora!- o le!

czekam na odpowiedz od Anislu

Rusałko, uśmiałam się prawie do łez:-D
W każdym razie dzięki za zaufianie i miłe słowa pod moim adresem:zawstydzona/y:Oczywiście jak będę mogła, to pomogę:tak::-)

Kasiu otrzymałam odpowiedz:):)- prosze sie zgłosic do anislu:)- wyslij jej wiadomosc prywatną- że sie zgłaszasz i potwierdzasz/wyrazasz zgode:tak:

reklama
Do góry