reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

He, he a mnie sie kremik do twarzy skonczyl i zel do mycia i podkradam Julkowi bo nie chce mi sie isc do miasta do kosmetycznego. Normalnie lenistwo niekontrolowane:zawstydzona/y:
A co do perfum to nie podpowiem bo jak sie mozna domyslic z powyzszych zdan - dawno niczego nowego nie testowalam:-)

reklama
ja też nie mogę nic polecić, bo perfum nie używam - alergia mi nie pozwala, jak się popsikam to głowa mi potem pęka :baffled::-:)wściekła/y:
za to lubię kupić sobie dobry kremik, coś za coś :tak::-)

Rusałko to chyba ci sprezentuję swój :) flakonik zużyty troszkę ale mam go już chyba ponad 2 lata - skusiłam się we Włoszech a potem jakoś mi nie podchodził - nie mój typ po prostu, użyję go bardzo rzadko na imprezkę ale jest dla mnie za ciężki na co dzień, ja teraz mam Amor amor ale mi się kończy i pomimo że mi sie bardzo podoba to muszę coś innego teraz poużywać bo przestałam go już czuć, ale nie planuje na razie zakupu żadnych oryginałów, jakąś wodę sobie kupię - coś lekkiego i świeżego

:):)super Sylwia!

ja powiem Wam, ze czekam z wielkim napieciem na wyprzedaze swiateczne( - a są tu spore..no i zamierzam poszalec. Rodzice do nas na Swieta przylatuja(baardzo sie cieszymy!!!)- no i bedzie rodzinka w komplecie;) Zamierzamy sie porozpieszczac:-)

wracajac jeszcze do perfum - cudowny jest tez ten zapach - po prostu boski - Calvin Klein Euphoria- ale siostra akurat go uzywa- "jej zapach":dry:
sliczny tez jest ten zapach -----------
Chanel Coco Mademoiselle i tak jak juz kiedys pisałam - wypatrzyłam sobie nowy zapach -Rock’n Rose Valentino--

:tak::tak::tak:

a tak z innej beczki..oprócz basenu:cool2:..dzis ide do collage zapisac sie na jezyk- trzymajcie kciuki by pasowały mi godziny!!! i by mnie przyjeli :sorry2:

reklama
A ja jeszcze powiem ze z samego rana przeczytałam bardzo pozytywnego maila kolega z pracy adoptowal dwie dziewczynki jedna w wieku naszych szkrabów maj 2006 a druga maj 2007 bardzo sie ciesze!!!!!!!!!!!!! bo widac jaki z niego dumny tata:-)

Do góry