reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Rusałko trzymam kciuki:tak:
A co do kosmetyków to ja używam z serii Nivea Visage jeśli chodzi o pielęgnację skóry a perfumy kupił mi mąż na promie jak ze Szwecji na weekend do domku wpadł i są to Cool Water Wave Davidoff

reklama
Dorcia napewno cie przyjma:-):tak::tak:

ja od przyszlego roku jak mloda pojdzie do przedszkola tez bede chodzila na kurs-taki od poniedzialku do piatku od 9,00 -ok16,00 Mam zamiar wreszcie zaczac szprechac bo inaczej nigdy tu sie nie zaklimatyzuje...

Sylwia ja tez myslalam o adopcji-ale jak powiedzialam o tym adama rodzinie to spojzeli na mnie jak na debilke i tym samym dali mi do zrozumienia ze takiego wnuka to by chyba nie pokochali...Z reszta nawet pomysl odwiedzin i zabierania takich dzieci nie pochwalili...Nie mam robic im nadziei...:-(

Pati a jak Adam sie na to zapatruje?

Bo jeśli on jest za to nie widze przeszkód

A moze pochwalicie się jeszcze jakich kremów do paszczy uzywacie? mi sie wszystko pokończyo i teraz szukam inspiracji

Wiesz Adam to jeszcze jak z nim rozmawiam to mowi ze oki...ale hmmmw sumie to wolalby swoje...

Co do kremow to wlasnie kupilam w aptece "Dermedic" chyba tak sie pisze(zerknelabym ale kupilam i gdzies gleboko schowalam i do teraz znajsc go nie moge)-mialam go juz raz i dobrze mi przypasowal...wlasnie pani w Spa polecila by kupowac kremy w aptece...i wlasnie ten mi zaproponowala...Ostatnio mialam Helene Rubinsteinale opakowanie wywalilam i oprocz nazwy marki nic nie wiem:baffled:Dobrze tez mi sluzyl z firmy Lancome...Ale Sylwia najlepiej zanim kupisz krem to popros o kilka probek w aptece badz w sklepie kosmetycznym bo czesto mozna sie przejechac...Moja tesciowa kupila sobie krem za 70euro i totalnie jej nie sluzy a w dodatku zostawia taka nieprzyjemna ,klejaca powloke...

Rusałko trzymam kciuki

Sylwia gratulacje dla kolegi, :tak::-) a te dziewczynki to siostrzyczki?? czy od razu starał się o adopcję 2 dzieci?? A co do adopcji to parę lat temu moja kuzynka chciała otworzyć rodzinny dom dziecka, niestety w gminie w której mieszka powiedzieli że nie wspierają tego typu działalności i jakoś nic z tego jej nie wyszło. :no:

a co do kremów to ostatnio mi podpasował Estee Lauder "Hydra complete" :-) lubię też kosmetyki nivea i l'oreal:-)

byłam w college - mam czekac do czwarku..ide jeszcze do innego na liste rezerwowych sie zapisze:-p

co do kremu - nive visage yang, a teraz obecnie z avonu rewitalizujacy..ale tez jestem przed zakupem jakiegos dobrego na noc..moze maseczka jakas?:sorry2:

ja tez avon anew retroactive, seria przeciwko pierwszym oznakom starzenia 25+, ale te oznaki to u mnie chyba już nie pierwsze :( kremy to zmieniam od czasu do czasu, ale żel do mycia twarzy od kilku lat koniecznie anew z kapsułkami tlenowymi - po każdym innym ciągnie mi się skóra na twarzy a ten jest super i swietnie zmywa makijaż, nie muszę już żadnego mleczka używać

Wlasnie-a czym zmywacie makijaze?Bo po mleczkach najczesciej szczypia mnie oczy-jedyne Lancome mi pasuje,a tak to dwu-fazowe uzywam.Np.Loreal lub Helena Rubinstein...

reklama
Ja mam ogólnie wielki problem z kosmetykami do twarzy bo reaguję odrazu uczuleniem na większość kosmetyków. Teraz podpasowała mi cała seria Nivea Visage dla cery wrażliwej i tego się trzymam

Do góry