reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
i ja śpiesze gratulowac rocznic, postanowień odbycia ślubu ( pati już nie mogę się doczekać tych zdjęć :-)) sypialni i tp.
u mnie zapierdziel totalny jakby wszyscy się zmówili i mieli do mnie jednocześnie jakiś interes.. sters tez nie mały i chyba popadnę w alkoholizm bo ostatnio to dzień bez lampki winka dzień stracony.. a i muszę się pochwalić że dostałam podwyżke !! 1000 więcej od razu mi lepie, przynajmniej wiem za co pracuję:-)

Fusik Gratulacje:tak: a 1000 zł to super podwyżka co to za firma że takie podwyżki robi :-D

Fusiku, dostałaś 1000zł podwyżki:szok:Ja też tak chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A przede wszystkim - fajnie, że jesteś:tak:

Pracuję w MultiBanku.. ale ja ta podwyżke dostałam za 2 lata .. bo miałam otrzymac przed zajściem w ciąże .. a nie było mnie 14 m-c więc się uzbierało.. i po powrocie okazało się że zarabiam prawie jak dziewczyny z kasy ( a pracuje na firmach) i postraszyłam ich że odejdę i proszę jak się postarali :-)

Fusiku, u mnie za 2 lata tyle nie uzbierałoby sie:-:)wściekła/y:Super, gratuluję! Widac, że cenny z Ciebie pracownik:tak:

reklama
Do góry