reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Pati, najbardziej do Ciebie pasowałby mi pierwszy. A w drugiej kolejności ten jasny, trzeci - będzie świetnie wyglądać do opalenizny.:tak:

Cicha, ale czadowy prezent!

reklama
Pati, bardzo fajne stroje, gdybym wybierała dla siebie, odrzuciłabym ten różowy, ale do Ciebie ma pewno będzie pasował :-)
Cicha, bombowy prezent dla Julka! Zwłaszcza ten bujany fotelik :-D

Ja też widzę Pati najbardziej w tym różowym, sobie pewnie wybrałabym trzeci albo jeszcze jakiś inny, chociaż te mi się bardzo podobają :) A poza tym nie wiem Pati jaka opona bo na zdjęciach w białym stroju wyglądałaś bardzo dobrze!!! i też ci super pasował

Cicha ale wypasiony prezent, Julek będzie przeszczęśliwy, proszę o sesję zdjęciową juz na nowym miejscu.:tak::-)

Pati mi sie najbardziej podoba ten 1 strój, do Ciebie mi pasuje najbardziej ten 2, trzeci ładny, aczkolwiek ma jak dla mnie za dużo białego, zraziłam sie do tego koloru bo często olejki do opalania tak pofarbują że strój nadaje sie tylko do kubła. A co do całościowych strojów i opalania to wiem że robią już stroje z materiału który przepuszcza promienie słoneczne i opalasz sie także pod strojem. No ale na figurę to ty nie masz co narzekać , zresztą nad morzem widziałam nawet laski grubsze ode mnie i nie krępowały się wcale tym że im brzuchy wiszą.

a tak w ogóle to mam pytanie czy macie jakiś sprawdzony sposób na depilację okolic bikini, bo mi po goleniu wyskakują takie paskudne krostki i włoski często wrastają.:baffled:

Pati ja tam bym kupiła wszystkie trzy, ale najbardziej podobaja mi sie takie w odblaskowych intensywnych kolorach.
Ja mam manie strojów kapielowych mam ich chyba z 10 najbardziej lubie takie co odsłaniają jak najwiecej i najchetniej ze stringami:-)
a jednoczesciowe stroje to wg mnie sa tylko dopływania na basenie:-)

Cicha fajny zestaw:tak:
Pati stroje fajowe wszystkie trzy:tak:I zgadzam sięz Sylwią że jednoczęściowe to tylko na basen:tak:Ja wam powiem nie mam idealnej sylwetki bo został mi brzuch ale olałam to i kupiłam bikini i mam zamiar w tym stroju chodzic bo widzę że dziewczyny sie nie przejmuja to czemu ja mam? A Pati ja mam wieksza oponkę niż ty:-D

Dzis jak wroce z miasta dzwonie zeby zamowic...Jeszcze raz musze przejzec strone bo taki niebieski jeszcze mi w oko wpadl i takie dwa podobne do tego rozowego...Tylko z tymi dwoma to sie moze wstrzymam bo nie wiem jak beda lezec...o push-upy sie nie przejmuje ale tamten moze byc "uciazliwy" i spadac itd....Jestem wogole zla okropnie bo w miescie jeden byl taki super ale ja leniwa i nie chcialo mi sie przymierzac a potem jak poszlam to go nie bylo....:wściekła/y:

Pati to klasyka złosliwosci losu, mam to samo jesli np przypadkiem przechodze przez galerie handlową a nie mam kasy to jest milion rzeczy które mi sie podobaja a jak mam kase to nic nie ma .............:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ojjj dokladnie...ale ja jak jestem w polsce a wydam kase co mam przy sobie to sobie rezerwuje i zaliczke wplacam a potem lece spowrotem :-D tu tak sie nie da-nie ma kasy nie ma lompow:-D

reklama
Co do brzuchów - ja mam fałdkę i w sumie zawsze miałam bo taką mam budowę, ale też nie wyobrażam sobie za bardzo opalania się w jednoczęściowym - poza tym jak popatrzyłam na plaży na babki które bez krępacji wystawiają baaardzo różne fałdki/fałdy/mega rozstępy lub po prostu rozmiar 56/58 to stwierdziłam że i tak nieźle wyglądam ;) żeby nie było że jakoś krytykuję to co wystawiają - uważam że każdy jest taki jaki jest i nie powinien z tego powodu siedzieć w domu czy chować się na plaży w habit!!!
No a co do zakupów - ja mam to szczęście/nieszczęście że korzystam z karty kredytowej...no ale to czasem okazuje się bardziej nieszczęcie niż szczęście bo w końcu trzeba to spłacić ;) chociaż w sumie mój rozsądek jeszcze działa i potrafię się powstrzymać jak wiem że nie mogę sobie na coś pozwolić ;)

Do góry