reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Sylwia - ja aż taka dobra w zakupach nie jestem :) szczerze mówiąc wcale za nimi nie przepadam - chodzę rzadko ale jak już się wybiorę no to faktycznie sporo kupuję - nadrabiam, no ale do limitu nigdy nie doszłam - jeszcze nie byłoby mnie wtedy stać na spłatę ;)

ja to jestem specjalistka w manewrowaniu kartami kredytowymi:tak:w ciagu 2 lat miałam ich 11:-), jestem tam gdzie nie ma odsetek:tak:ale karty uwielbiam, bez nich niestety często głodowalibysmy, a tak jakoś się wiedzie:-D obywa się bez latania do rodziców pod koniec miesiąca;-)

na wakacje visa money Banku Zachodniego - 3 miesiące bez odsetek:), karta w pierwszym roku bez opłat, a po roku 5 zł na miesiac o ile nie wykona się 5 czy 6 operacji w miesiacu

jesli już ktoś ma zadłużenie na kartach to :

- wymianka na Raifka - 2,5% zadłużenia, a potem 6 miesiecy bez odsetek- warto przy wiekszych limitach

- lub na 9,9% w BOŚ albo Millenium

często też mbank wyskakuje z promocja 6 miesiecy bez odsetek, nam akurat tam się skonczyło i teraz ja jestem w Raifku a mąż w zachodnim

A i jesli ktoś chciałby nową kartę to polecam w raifku, zwracają 5 % kwoty dokonanych transakcji w pierwszych miesiacach, nie więcej niż 300 zł jednak;-)

jak sobie jeszcze coś przypomnę to napiszę

Od rana widze biznesowo na watku:-) Ell Ty to kobieto masz glowe.
Ja tez wszedzie z karta ale do wydania tyle na ile mamy limit to mi duuuuuzooooo brakuje. W sumie tu co tydzien reklama nowej karty w skrzynce i kazdy sklep wciska swoja - czego strasznie nie lubie. Nic dziwnego, ze ludzie potem w dlugi leca. Ja sie trzymam jednej i mnie jak najbardziej wystarcza. A co do wydatkow na ciuszki to sie tez czasem daje poniesc (bo zakupy srednio lubie wiec jak juz szalec to raz a porzadnie) ale i tak w ogolnej skali wydatkow te moje szalenstwa to sa grosiaki:-)

A jeszcze nawiazujac do stroi kapielowych i sylwetki to ja wam powiem, ze wole miec brzuszek niz byc wysuszonym klykciem. Ja sporo ostatnio schudlam (zupelnie nieswiadomie bo straszne mielismy upaluy i sporo latania i zalatwiania) i jak potem zobaczylam, ze na jednym zdjeciu z basenu jak siedze to mam taka piekna harmonijke na brzuchu ze skory to az patrzec nie moglam, Teraz to juz sie pilnuje, zeby za bardzo nie schudnac i trzymac taki delikatny brzuszek bo po ciazy to jak dala mnie znacznie lepsza alternatywa niz taka 'tarka'. Takie zycie, ze skora juz nie ta co kiedys :-:)-(

cicha nie wiesz co ja dałabym za dodatkowy nadbagaż- o wiele lepiej się czułam z tymi paroma na plus, niz teraz, taka szczypawica, kości i nic więcej:confused:

reklama
Zastanawiam sie czy ktoras z nas tu kiedysc napisze: wygladam swietnie, czuje sie bosko i wogole jest extra...;-):-):-)

Do góry