reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Sylwia jak najbardziej możemy sie spotkać. Wystawa jest na stadionach AWF-u. Niestety z większą ilością wolnego czasu może być krucho, bo prawdopodobnie zahaczymy o znajomych:sorry2:
Jak chcesz, to podaj mi na priv swój nr telefonu, to napiszę Ci smska, czy jedziemy, a jeśli tak, to o któej będziemy na miejscu.

Nie pamietam w jakim wątku było o piżamkach. Skusiłam się na te polecane przez Basię, czyli Marcinkowskiego i jestem bardzo zadowolona! Polecam!!!:tak:

Kasia cieszę się że jesteś zadowolona, a masz te z autem? Jak dla mnie to one wyglądają jak letni komplecik (tym bardziej ze mamy kolor brązowo oliwkowy)
A nie pamiętam gdzie pisałąś ale tu powiem - nam się bidon pstryczek sprawdził rewelacyjnie, Karol go uwielbia!!! i nic nie mówi że nie leci :) ale jak ja tak mocno dłużej ciągnełam to faktycznie słabiej leciało bo nie nadążało się odpowietrzać - ale wygląda na to że jak on sobie stopniowo popija to się odpowietrza i jest ok

Tak, tak, mamy tą z autem i przyznam, że jest bardzo twarzowa, a mamy niebieską:-)
Nie wiem, może sie cos w tym bidonie poprawiło, ale jak sprawdzam za każdym razem jak daje pić Mikusiowi (no chyba że sam sobie weźmie), to leci bardzo ładnie. Jesteśmy bardzo zadowoleni:tak:

Jak tak czytam o tym kubeczku to chyba naprawde hicior jest i warty zakupu. My kupilismy juz nieco wczesniej taki bidon jak w zalaczniku i tez sie ladnie sprawdza.

A co do pizamek to uzywamy od 4 miesiaca i jakos bardzo nam pasuja. Ja kupilam kilka w tutejszym Gapie i wygladaja tak jak we wczesniejszych czasach meska bielizna tzn. kalesonki i podkoszulek z dlugim rekawem (tyle, ze te sa w zabawne rysunki i kolory) ;-):-)No i Julek wyglada w nich jak taki maly facet - strasznie zabawnie i slodko. Nasza ulubiona to taka z dinozaurem:-)

a tak z ploteczek to dzis Ptysia zaliczyla kapiel w jeziorku:-)
Nie wiem co jej dzis odbilo ale co chwila schylala sie pi pila wode:baffled: feeeeeee

A ja zaliczylam solarium bo jakos slonce mnie nie bierze...:no:

reklama
A ja dzis kupilam do wozka nowa budke w rozowym kolorem,specjalnie robiona na lato...Czerwien mi juz sie znudzila...Roz fajnie sie prezentuje i wozek zaraz ineczej wyglada,troche jakbym miala nowy:-)

Do góry