reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

w "nieobecnościach" już napisałam, że my od 16 lipca do 29 wybieramy się do Karwii:) A płacimy 26 zł od osoby( tylko za naszą dwójkę), z tym, że do morza piesze 2,5 km, a samochodem ok, 3,5. Zarezerwowany mamy pokoik trzyosobowy z łazienką :-)Jestem przeszczęsliwa, bo w czwartek siedziałam całe popołudnie i nic nie mogłam za rozsądną cenę znależć.

Jedziemy jednak do ludzi, do których moja rodzina jeździ od 10 lat, stąd taka cena, mój chrzestny zalatwił mi to:);-) Bardzo nam to pasi, bo jednak niezleżało mi na pensjonacie w centum, tylko właśnie gdzieś na uboczu, w przyjaznej atmosferze:) grill, piaskownica dla małej:).

reklama
My jestesmy w polsce od ok 13-14 lipiec i tak na dwa tyg...Mysle ze obstawimy polwysep helski...Jastarnia,Wladyslawowo itd...Pojezdzimy sobie....Pozwiedzamy...Jak sie nam spodoba to zostaniemy na noc...
Wiecie co-juz nie moge sie do czekac,podjaralam sie jak dziecko,w szczegolnosci teraz jak latam po stronkach i ogladam miejsca:-D:-D:-D

a my w czwartek wróciliśmy z naszego ukochanego Dziwnowa, uwielbiam tą miejscowość, te długie i szerokie plaże, a teraz jeszcze zakochałam się w nowym ośrodku wczasowym "plaża klub". Ośrodek jest nad samym morzem ma własne wejście na plażę, ponad to plac zabaw dla dzieci , wypożyczalnię rowerów, książek itp. My wynajeliśmy sobie domek 6 osobowy bo jechaliśmy z męża rodzinką, tak na 4 dni,ale są tam różne domki i pokoje do wynajęcia i już obiecaliśmy sobie że w przyszłym roku też tam chcemy jechać.
jak ktoś chce to tu jest link:
Dziwn

A my bedziemy mieć urlop na wariata - tzn prawdopodobnie posiedzimy trochę na harcerskim obozie żeglarskim ze starą brygadą (tam się z mężem poznaliśmy) Paweł może trochę popływa jako instruktor (już się nie może doczekać, ja zresztą też :)) a my z Karolem się pooobijamy - to na początku sierpnia, oprócz tego oczywiście Mikołajki :) no i pewnie z tydzień w lipcu na poodwiedzanie rodzinki i znajomych - generalnie cel Trójmiasto, może Warszawka na moment. Także nie mamy jednego dużego wyjazdu bo z kasą trochę krucho ale i tak nie mogę się tego wszystkiego doczekać!!!

My na razie zaplanowane mamy tylko Mikolajki w sierpniu. Chcielibysmy bardzo na tydzien nad morze wyskoczyc, ale kiedy - kto to wie?... No i wracajac znad morza zaczepic o Mamoocia dzialeczke nad jeziorkiem :-D:-D:-D:-D:-D

My też z zaplanowanych wyjazdów mamy tylko nasz sierpniowy. Reszta pewnie na działce na Mazurach. Może jakieś góry. Nic jeszcze nie wiadomo.
Heatherku, daj znać wcześniej, jak już zaplanujecie ten wyjazd nad morze, to może uda się tak zgrać, żebyście nas odwiedzili na Mazurach.:-):-)

reklama
A u nas z planami wakacyjnymi narzie nic nie wiadomo . Mąż urlop ma zaplanowany na wrzesień i marzą nam się jakieś ciepłe wyspy ............. ale nie wiemy jakie zabardzo bo nie mamy rozeznania.... a jak narzie to nasze miasteczko dostarcza nam atrakcji . Teraz np. można zwiedzać statki które są w porcie , słuchać opowiści marynarzy i takie tam ........ a za tydziń mamy pokazy lotnictwa czyli AirShow nad samym oceanem . Ciekawa jestem tego widowiska ,mój Wieśko rok temu miał okazje ogladać i mówi że robi wrażenie :-)

Dziewczyny wszystkim urlopowiczkom życze udanej zabawy :-)
Pozwalam sobie wkleić kilka foteczek

Do góry