reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Ania wklejaj kostium koniecznie :-)

My jedziemy do mojej ukochanej Jastarnii, i za pokój 3 osobowy z łazienką płacimy za naszą wesołą gromadke 120,- więc ta wasza rybakowa chyba rzeczywiście przegiela.

reklama
My płaciliśmy po 35 od osoby oczwiście bez Oleńki, za nią nic nie płaciliśmy więc mylę, że niedrogo. A najważniejsze, że była cisza i spokój, plaże czyste, piaszczyste i stosnkowo mało ludzi. Zresztą wkleję fotki wieczorkiem. Za rok napewno znów się tam wybierzemy.
Basia co do drogi na plażę to fakt nie jest to jakioś bardzo daleko ale jak się idzie z małym dzieckiem i wózkiem to może być męczące. Ale jak pisałam przy odrobinie chęci nie ma to znaczenia bo idzie się przez ładny las.
Generalnie byliśmy tam ze znajomymi i za tydzień za 4 osoby plus Ola zapłaciliśmy 1600 zł. z wyżywieniem, a na niczym sobie nie oszczędzaliśmy.

Od nas w maju brała po 35 zł od osoby ale nawet jak weźmie w sezonie 45 (bo liczy 90 za pokój dwuosobowy - spokojnie jest miejsce na wstawienie łóżeczka) to nie bierze za takie maluchy -przynajmniej za naszego nie brała i za synka naszych znajomych też nie!!! to robi dużą różnicę przez parę dni

Basia, sprobuje sie dodzwonic to tego Twojego miejsca. Strasznie mi zalezy na Piaskach, ale chyba tym razem zrezygnujemy z Rybakowej... Narobilas mi smaku ta Wasza WILLA :-D ...moze uda sie jeszcze znalezc jakis maly pokoik....

Baska, no wlasnie tez mnie dziwi ta praktyka placenia za roczne dziecko - dziwne to jakies... i to jeszcze pelna stawke... No, ale prawda jest taka, ze dla nich to jedyny zarobek, tacy letnicy hehe... Moze sie ktos trafi, kto zaplaci i nie spyta.....

Sumka, a gdyby sie nie udalo z Piaskami, to moglabys podeslac jakies namiary na Jastarnie? masz tam jakas sprawdzona mete? duzo tam bywa ludzi latem?
........ewentualnie moze ktos inny ma namiary na jakies fajne sprawdzone miejsce nad morzem, byle nie w kurorcie.........

Heatherek, w Jastarnii pełno ludzisków ale ja jestem okropnie stadne stworzenie i na odludziu chyba bym nie wypoczęła..:-D
A wogóle to kiedy i gdzie wyjeżdzacie na wakacje? Może gdzieś na siebie wpadniemy :-)

Sumka, a ja wlasnie marze o spokoju i odpoczynku od ludzi... dlatego szukam czegos mniej stadnego :-D
A kiedy wyjezdzamy, to jest wielka niewiadoma.... Mielismy wlasnie od wczoraj byc nad morzem, ale poniewaz wyglada na to, ze nasz Wielki Remont naprawde dobiega konca i WRESZCIE bedziemy mogli sie przeprowadzic, wiec najpierw chcemy sie przeniesc do nowego mieszkanka tralalalalalala, a potem siup nad morze.... Pewnie w lipcu nam dopiero sie uda. A Wy kiedy? Moze sie do Was dopasujemy?? :-D

o Sumka - Jastrania, my wlasnie w Jastrani szukamy ostatnio ale wszytko pozajmowane....buuuu
My chcemy jechac 30 czerwca i pojedziemy nawet jak nic nie znajdziemy, najwyzej na miejscu sie cos znajdzie, juz sie przestalam przejmowac....
tez chcemy pokoj z lazienka, ze o balkonie nie wspaomne, bo chyba nieralne...
a wy kiedy jedziecie???

Dziewczyny mi chodziło o to żebyśmy wszystkie mniej więcej napisały kiedy i gdzie, to łatwiej nam bedzie się wypatrywać :-)

Ja Jastarnie uwielbiam. Takiego klimatu jak tam jeszcze nie znalazłam w żadnej nadmorskiej miejscowości, a są tam takie miejsca gdzie mozna pobyć samemu i plus taki że prawie wszędzie morze za płotem.
My jedziemy dopiero na początku sierpnia, więc jeszcze odległa perspektywa.
Pokoik zarezerwowany w zupełnie nowym miejscu
http://morze.turystyka.org.pl/sztormiak]Baza noclegów nad morzem - Jastarnia, Pokoje gościnne "Sztormiak"

reklama
No to ja zaczynam:-) Jedziemy na tydzień do Pobierowa tj. od 14-21 lipca. Mamy kwaterę już zarezerwowaną i też mieliśmy problem z rezerwacją:tak:Ja wzięłam pokój 3 osobowy którego normalna cena to 115 zł a jak powiedziałam że będzie jeszcze Mati to pan powiedział że pokój dla nas będzie kosztował 125 zł bo Matek to jest kolejna osoba do spania:baffled:Ale w końcu będzie spał z nami a nie na dodatkowym łóżku:no:Wariują już. Zagranicą z reguły jest ustalony wiek i nie płaci się za dzieci do 4 lub 7 roku życia:tak:

Do góry