reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
A ja w końcu kupiłam sobie kostium kąpielowy. Narzekałam wcześniej, a potem weszłam do sklepu Carry, zobaczyłam ładne bikini, niedrogie i świetnie się w nim czułam. Łatwo poszło.:-) Takie zakupy to ja lubię.

Baska - powtorze za Mamoocikiem - nie ma takiej opcji...ja sobie naqwet niewyobrazam ze ktoras z nas przestanie pisac....
jutro jade po kostium i nie wykde z galerii dopuki nie kupie...- mam nadziej ze cos bedzie....

Jeśli chodzi o kostiumy to polecam firme Alles - dla kobiet z dużym biustem tylko że aktualnie na ich stronie nie ma kostiumów, ja zapewnie przejade się do siedziby bo mam w miarę blisko może w przyszłym tygodniu to dam wam znac czy coś można kupić .. różne sklepy z bielizna prowadza sprzedaż tej marki

No u mnie po dużym to zostało wspomnienie ;) i rozstępy....mam takie spore C (ewentualnie jak push up to D) ale na większość usztywnianych strojów to i tak za dużo:)

A może by tak szanowne koleżanki powklejały fotki swoich nowych kostiumików.
Niełaska sie pochwalić :-D

Sumka ale tylko samego stroju mogę zrobić bo nie skusiłam się na south beach i się wstydzę...no i nie mam jeszcze w nim zdjęcia bo tylko raz górę na sobie miałam, a na dole spodenki :)

reklama
NO co ty Baśka nawet nie smiałam prosić o sesje z modelką :-), tylko sama szukam natchnienia więc chetnie sobie popatrzę na wasze nabytki :-D

Do góry