reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Fredka, bedzie dobrze :tak:

Ja na weekned skoczyłam z chłopcami na Mazury. Mysz z Marcinem została w domu, bo i tak miała zakaz wychodzenia z domu. Postanowiliśmy, że chłopców trzeba troche wyhasać i przewietrzyć.

reklama
Mamoot fajnie! U nas sobota była cudna! Z dzieciakami byłam na wycieczce po firmie. Zadowolone, bo byliśmy w laboratorium i robili doświadczenia - jak na bajce z krecikiem:tak::-D Za to niedziela paskudna! Dziś mieliśmy iść na basen ale mój m zaniemógł a ja z dwójką nie dam rady. Więc żeby było sprawiedliwie, to nikt nie poszedł. A jutro angielski - bo znów zaczęłam kolejny kurs w pracy. Jeszcze trochę a tłumaczem zostanę;-):-D Poza tym u nas ok

i u nas ostatnio pogoda dopisuje..
w sobote bylismy z dziecmi w kinie na Paranorman..z lekka uwazam, ze moje dzieci za male na ten film:sorry:..ale jakos dalismy rade, Duska stwierdzila, ze lekko sie bala, a Gracek po 30 min olal seans i siedzial na z boku zajmujac sie soba..

Dzis dostalam sniadanie do lozka :) byla salatka z raszponki,pomidorkow koktajlowych i szczypiorku z balsamico...do tego woda mineralna a na deser gruszka w kostke pokrojona :) Noemi z kuzynka tak mnie uraczyly :)

super Pati:tak: kofane dziewczynki.
a corka brata u Was mieszka?

ja dzis rowerowo wszedzie...ladna pogoda, wiec korzystam. Dusia na hulajnodze, a Gracek w krzeselki

Moj brat juz mieszka na swoim...ma super mieszkanie na fajnym osiedlu...bratowa zadowolona i juz po 3 tyg. mowila ze wracac nie chce do polski :-D Pozdnala kolezanke fajna...Duzo tez jej pomaga... Julka chodzi juz do szkoly... Ciesze sie ze kogos tu ze swoich mam :-) i Noemi ma tez kuzynke i kuzyna :)

reklama
Do góry