reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

wszystkiego naj dla wszyskich naszych szesciolatkw!!!

Marysiu - bravoooo!!!
Olu- Gratulacje!!!!
Pati_ moj jest w tej kwestii podony...a jak teraz bylismy na urlopie...caly czas poswiecil na budowie domu ..wiec z pracy do pracy
Syla- hmm..te nasze dzieci, obgadaj konkretnie temat z Wojkiem i przedstaw mu tez minusy zmian...by byl tez tego swiadomy

reklama
Brawa dla Marysi!
Sylwia, a gdzie się przenieśliście? Dalej centrum, czy dalej?
Fredka, no kaszle dalej, ale jeszcze nie dałam antybiotyku:sorry2:

Kasiu przenieslismy się kawałek dalej od centrum mam bliżej choć i tak muszę jechać zawieźć Wojtka ale ku jego uciesze jadę po niego tramwajem. Sprawa przedyskutowana raczej nie będziemy zmieniać przedszkola bo za rok kolejna zmiana tzn szkoła nad wyborem której muszę się poważnie zastanowić . Dzisiaj urodziny Wojtka był na życzenie Tort Pavlova i słodkości oraz lody zaprosił tylko dwójkę swoich najlepszych przyjaciół i harcowali na całego niestety w domu bo za oknem deszcz. A ja mam dzisiaj strasznie zakrecony dzień jakbym utrwala się z choinki najpierw zostawiam klucz w drzwiach, potem Zapomniałam telefonu i jeszcze podalam złe konto do wpłaty No masakra po całości. I jakoś mam taka huśtawke nastrojów ;(

Sylwia, oby dzisiejszy dzień był lepszy!
Rzeczywiście nie ma co zmieniać teraz, jak za rok będzie kolejna zmiana.

Zdrówka dla Olgi, i wielkie brawa dla Marysi!

Fredka, nie wiedziałam, że Ola taka uzdolniona plastycznie, gratulacje!

My pierwsza wywiadowke mamy zaliczona :) Noemi udalo sie zeby byla z kolega z przedszkola...Bedzie im raziej ,a i mi fajnie bedzie kogos miec kogo znam...w klasie bedzie 25 dzieci... Poznalam juz trzy panie...dostalismy liste co kupic itd.i co powinny dzieci umiec jak przychoduza do pierwszej klkasy..w sumie lajtowo bo liczenie do 20 i od konca czyli od 20 do 1 :) Kolory podstawowe oraz dni tygodnia by mialy jakiekolwiek rozeznanie co mamy za dzien i co na dany przyniesc...Dzis powiedzialam mlodej ze to liczenie musi opanowac...patrze na nia a ona cos pod nosem brunczy i mowi chyba umiem :D no i od 10 do 1 bezblednie...dzis pocwiczymy od 20 do 1 :)
No i wczoraj tez mielismy w parku festyn dla dzieci i rodzicow-z przedszkola :) bylo duzooo jedzenia,plotek i zabaw :)

Syla jak tam dzisiejszy dzien ;-)

Rusia fajnie ze wreszcie jestes :)
Kasia zdroweczka dla Olgi...mam nadzieje ze obedzie sie bez antybiotyku :)

Kasiu, zdrówka dla Olgi.

Sylwia, a czy mi się wydaje, czy y chciałas WOjtke posyłać do szkoły, która jest tuż obok zerówki?
Jakaś zmiana planów?

Pati, fajnie, że razem z kolegą będą. :-)
Wojtek będzie miał w kalsie 4 kolegów i 1 koleżankę z przedszkola, więc będzie wesoła ekipa. No i też 25 dzieci w klasie.

U nas dzis pomór. Coś mnie i Marcina wzięło. Gało i głowa boli. Najgorzej, że oboje na raz. Mam nadzieję, ze jutro bedzie lepiej. Dzieci na razie nie złapały, choć Wojtek wieczorem był jakis niewyraźny.
Dzis tym razem Marcin miał "lekcję" w naszym przedszkolu - uczył dzieciaki składac samoloty z papieru, a potem wszyscy puszczali je w ogrodzie. Masa radochy!!! :-D

Dzisiaj już lepszy dzień chyba poprostu potrzebuje odpoczynku ;) starość nie radość. Dzisiaj wyzywalam się w ogrodzie a małż zepsuł kosiarke i pojechał po nowa;) i go gdzieś wcielo;)

My wczoraj troche chorowalismy, a po południu pojechaliśmy z dzićmi na plac zabaw z fontanną. No i chłopcy szaleli w wodzie :-)
Dzis już oboje lepiej się czulismy, rano basen, a po południu znów plac zabaw, ale inny.
Jakos nie odpoczełam przez weekend (pewnie przez to choróbsko), wcale mi się nie chce iść jutro do pracy...

reklama
odzyskalam mojego laptopa...mam sporo zdjec, zamierzam jutro pobawic sie, obrabiajac je..i coisk zapewne wkleje tu takze.
dzis wykonczona zmykam zaraz do wyrka;)
przyjecie urodzinowe udane:)

Do góry