reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Wojtek był wczoraj na wycieczce w Inwałdzie w Parku miniatur i Dinolandii Park Dinozaurów i Rozrywki Dinolandia w Inwałdzie
oraz Park Miniatur zachwycony zachwycony wycieczką, jeździł na kucu, wspinał się, jechali ciuchcią i karmili zwierzaki:-D

No i dostał pochwałę ze świetnie jeździ konno, jako jedyny jeździł bez lonży i ma dobre podejście do zwierząt:szok:

reklama
No Wojtek, brawo. Ale jak się ćwiczy, to są rezultaty!
U nas dzieciaki ok. Olga wyzdrowiała, ale cos było w przedszkolu, bo w ubiegłym tygodniu ... 3 dzieci w grupie u Olgi. W sobotę Miki miał olimpiadę przedszkolaków (sportowo-artystyczna) a wniedziele robiliśmy urodziny na działce. Olga dostała rower, więc wczoraj musieliśmy za nia gonić, w tym upale. Jeździ sama, tylko trzeba z nią wystartować i łapać jak hamuje ;-)

Wojtek, barwo! :-)
Kasiu, gratulacje dla Olgi.
Stas tak samo ma kłopoty ze startem i hamowaniem. Dziś przyszedł rower dla Wojtka na urodziny, więc Stas od jutra pewnie przesiądzie się na Wojtkowy. I bedziemy biegac za nim. :-)

Dziś Stas miał atrakcję, bo w ramach zaległego prezentu urodzinowego był ze swoim chrzestnym tata na ściance wspinaczkowej. Fajnie było. Podobało mu się :-)
Jutro w przedszkolu dzień taty. A wieczorem ide na ploty :-)

No dzieje sie dzieje u Was :)

U nas z piatku na sobote znowu noc nad woda,ognisko,grill,rybki :) sobota mecz,niedziela leniwa,wczoraj bylam na kawie u kolezanki-to do poludnia,a po poludniu w parku przy zamku -tez z kolezanka ale inna :) Dzis zabieramy kolezanke Noemi do nas...a pojutrze jade kupic jakis rower sobie :)

Sylwia jedna poznalam tu na BB :) mieszka blisko mnie... z inna trzymam sie juz jakis czas...dwa lata jakos bedzie i to teraz moja nablizsza psiapsiola...z Marta nie mam juz kontaktu-wiecie ktora,nie? No i tak przez prrzedszkole dwie fajne polki poznalam...I jeszcze jedna tu kilka lat temu na BB ale zaczelysmy sie spotykac jakos z ponad rok temu... Wszystkie lubie ,wiec tez jest kontakt...poznalam wiecej ,ale ja to musze miec tak ,ze poprostu pasuje pod kazdym wzgledem ;)
a co do rowera to chce taki na styl holenderskiego ...z wygodnym siodelkiem-szerokim...i takim z koszyczkiem :D

A własnie takie rowery typu holenderskiego podobają mi się najbardziej, do jazdy po asfalcie i alejkach sa super ale do wnoszenia po schodach masakra bo sa raczej cięzkie:-D

A co do poznawiania tu na BB z okolic Krakowa to nie znalazłam nikogo:-Dfajnego.
A jak plany urlopowe dziewczyny?

reklama
Do góry