reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Moi byli w mini zoo wczoraj. Udało się, bo nawet nie padało, za to dziś przez calutki dzień pada i chłodno. Atrakcji mieli sporo, włącznie z jeżdżeniem na quadach i konikach. Był również konkurs osobno dla każdej grupy na zbieranie bryłek złota (pomalowane kamienie) i Miki w swojej grupie wygrał i dostał z tej okazji dyplom ;-)

Sylwia, szacun!!! :-)

W końcu Staś pojechał na wycieczkę z grupą Wojtka. Idąc rano do przedszkola z dziećmi pomyślałam, że czemu nie spytać pani dyrektor, czy Staś moze pojechać z grupą Wojtka. I pani dyrektor się zgodziła. :-) Poleciałam tylko do sklepu po picie dla Stasia i coś do przegryzienia i pojechali.
Staś się dzielnie spisywał ze starszakami. Chętny jak zawsze do wszystkich zabaw i zadań. Trochę się trzymał starszego brata, a trochę sam działał. :-)
Wycieczka była pod hasłe "dawno temu w zagrodzie". Oglądali zwierzęta gospodarskie, było samodzielne robienie masła, pranie na tarze, malowanie, kiełbaski z ogniska i nie wiem sama co jeszcze.

Mamoot, super, że tak się Stasiowi udało:tak:I wiesz co, fajnie, że Wojciach zaopiekował się młodszym bratem. Czuję, że u nas Olga zostałaby na pastwę losu:sorry2:

Wrócilismy z Mazur :-)
Tak jak planowałam pojechałam z dziecmi w środę, a Marcin dojechał do nas w czwartek. Pogoda nawet nam się udała, bo tylko w piatek parę kropil deszczu spadło.
Marysia była nieco marudna, podejrzewam, że czuła się zagubiona, ze co chwilę gdzies jej znikam. Jak tylko gdzieś z nią siedziałm - było ok. To dla mnie nowość jeśli chodzi o nią, bo do tej pory nie było takich akcji. Pamiętam, ze obaj chłopcy przechodzili taki etap. Teraz w domu wszystko wróciło do normy, więc Mycha w pełni formy ;-)
A dziś jeszcze zaliczylismy urodziny u kolegi Wojtka.

Hej dziewczyny :) ale tu ostatnio cicho! Trzeba to zmienic :)
U nas okay... z piatku na sobote Noemi spala w przedszkolu :) to taka tradycja ,ze dzieci ktore ida do szkoly maja taka atrakcje...W sobote bylismy na wspolnym sniadaniu...kazdy cos musial przyniesc... pogawedzilismy ,pogoda byla ladna,pojedlismy i mloda z niechecia wrocila do domu...ciagle pyta kiedy znowu beda spac w przedszkolu... ;)

Ogolnie mielismy leciec do Turcji ze znajomymi na urlop...Ale Adam wykreca sie jak moze...bo praca,nowy magazyn,tyle do zrobienia-najchetniej nakopalabym mu do dupy...Bo ciagle go nie ma-zakichanego pracoholika!!!a odpoczac kiedys trzeba prawda? No i wogole teraz nam pasuje bo juz w sierpniu tu zaczyna sie szkola...a nastepne wakacje dopiero przypadlyby nam na pazdzierni bo wtedy sa dwa tyg.wolne od szkoly... a akurat w tym czasie tez Adam bedzie obchodzil 30-stke...wiec pewnie powie mi ze kase na 30-stke trzeba przeznaczyc...ja i tak dalam mu ponad 700 euro zeby nie mowil ze tylko on musi na urlopy pracowac a ja to tylko bym lux chciala miec i nic nie robic :-D no i czas leci bo 16-stego mielibysmy wyleciec ale jeszcze nic nie zarezerowalismy...chyba dzis bede musiala jakis taniec godowy w sypialni odwalic :-D

A tak to u nas stara bieda...obijam sie troche,czytam ksiazki,sprzatam ,piore gotuje :-D o pracy narazie cisza... zaraz znowu do garow,potem jade chlopakom do magazynu obiad zawiezc i pojade wypucowac auto bo wyglada jakbym z rok w stodole je trzymala ;)

reklama
Pati taniec godowy;)))))))))) musi zadziałać;) a co to za magazyn macie? U nas tez zbytnio nic nowego nie słychać tylko deszcz i deszcz i burza oszalelec idzie my ostatnio skupilismy się na pracach ogrodowych No i wreszcie powstał płac zabaw a tak właściwie to jego zarys do odbudowy. Ja jak zwykle się odchudzam tyle ze z marnym skutkiem;( No i zaczęło się euro;) choć ja do fanów piłki nożnej nie należę

Do góry