reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Mamoot no to się porobiło. Mam nadzieje, że maść zadziała.
Rusiu, jak Ty to wszystko wytrzymujesz. Ciągle coś się u Ciebie dzieje. Fajnie, że w szkole wszystko się poukładało. My za to zarezerwowaliśmy tydzień wakacji nad morzem, jak się wszystko ułoży. Adam prawdopodobnie straci pracę i muszę się liczyć z tym, że w każdej chwili będę musiała wracać do pracy. Czego oczywiście nie chciałabym, no ale cóż. Przez to trochę zaczęłam się denerwować. Nie lubię niepewnego jutra.

reklama
Fredzia, ja też trzymam kciuki.
Kasiu, oj wkurzyć to ja się potrafię. CHoc poniekąd masz rację, bo wkurzam sie, jak mnie ludzie niepoważnie traktują albo nie szanują mojego czasu, ale jak dochodzi do bezpośredniej konfrontacji, to jednak działam zdecydowanie, ale uprzejmie. I staram się zachować spokój :-D
Rusia, no to Wam się upiekło. :-)

Fredzia i moje kciuki zacisniete...

U nas dzis z rana wielka sniezyca ale tylko -2,5 stopnia i zaraz jakos przyjemniej...nawet sloneczko pieknie swieci :)))
Musze dzis jechac kupic tez dla kolegi Noemi prezent bo w sobote idzie na urodziny...Szczerze nie lubie wybierac takich prezentow bo niby tego multum jest ,ale potem przychodza mysli "a moze on/ona juz to ma,a to za drogie,a to-hmm czy takie cos lubi" i siedze w zabawkowym godzine ,oczywiscie cos kupie ale leb mam jak ten caly sklep :-D i dzis mnie to czeka :-D

Pati, ja tez nie lubie kupować takich prezentów. Jak ktoś znajomy, to mozna popytać co by sie przydało, co ubi, co ma. A tak - nigdy nie wiadomo.

Udało się nam dziś odpalić samochód. Ładowalismy akumulator w ciągu dnia i wieczorkiem odpalił. Pojeździłam nim z godzinę, żeby się rozruszał. No i teraz nie możemy dopuścić, żeby znów tak zamarzł.
W przyszłym tygodniu bedę słomiana wdową, bo Marcin leci służbowo na 4 dni do Madrytu. Fajnie ma, nie? ;-)
Jutro wolne. Nie ide do pracy :-)

Pati, ja też nie lubię kupowac takich prezentów. Zwykle pytam rodziców - mam - co lubią dzieci, co jest na topie. W końcu to ma byc dla nich niespodzianka a nie dla rodziców, więc wczesniej podpytuję. I co kupiłaś?
Mamoot i jak Ci na urlopie? Nasze autko ostatnio pali regularnie, ale faktycznie trzeba go grzać, bo inaczej będzie klops. A mrozy nic prawie nie puszczają

My tez zawsze pytamy ,ale i tak nie wiesz czy akurat nie kupic kolejnego auta z tej serii czy jakiejsc bajki ;) No wiec kupilam samochod taki zdalniesterowany...cos ala takie cos to w teledyskach po plazach smigaja jak strzala :-D

Mamootku no to faktycznie Marcin mafajnie z tymi wyjazdami :)
Moj wczoraj wrocil z Pl.w nocy i zabral tylko ciuchy i pojechal dalej do Braunschweigu na dzisiejszy pogrzeb...ktory wlasnie trwa...

reklama
Mój malz tez w rozjazdach i weekenduje się u dziadków a jutro planuje babski wieczór u psioly mojej kochanej . Mój samochód pali jak narazie a ostatnio przecież rano koło 20 na minusie;)

Do góry