reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Mamoot, super, że imprezka sie udała :-)
Weekend zaliczeniowy przeżyłam- dwa zaliczenia do przodu, choć bez szału, z jednego wyniki pewnie za tydzień. A spać mi się chce jak diabli.

Kasiu Czy to już wszystkie egzaminy w tym semestrze?

Mamoot masz złote dzieci. Fajnie, że mogłaś się na chwilę zrelaksować i pobawić z przyjaciółmi.

Normalnie nie wierze! 53 osoby toć to jak u mnie na obiedzie weselnym;) super ze wszystko sie udało a u mnie za oknem minus 15 i spada, palimy w kominku, pijemy herbate z lipy z miodem, bo Wojtek cos podziebiony, dzień babci i dziadka juz za nami było super Wojtek wyrecytowal swoja kwestie o dziadku i pieknie głosno spiewał.
Ja przygotowywałam poczestunek dla babc i dziadków.
A dzisiaj mam jakis niespecjalny dzien nic nie idzie po mojej mysli ehhhhh:angry::szok:

U nas też przeraźliwie zimno i straszą jeszcze większymi mrozami:baffled: A w pracy dogrzewamy się klimą, bo mamy remonty w budynki i pościągane są grzejniki na korytarzach. Poza tym nasz pokój jest narożny i jak otwieramy szafy, to normalnie jakby buchało zimnem - segregatory zimniutkie

U nas na szczęście wszystko grzeje. Mieliśmy kłopot z kaloryferami, ale udało się sprawę załatwić przed mrozami.
Ja tam jestem zachwycowna - w końcu zima!! ;-)

Chłopcy mieli dziś w przedszkolu bal przebierańców - zachwyceni. Stas jeszcze wygrał jakiś konkurs i dostał paczkę żelków. Wojtek był niepocieszony :-D

Sylwia, zaprosiłam 53 osoby, było dużo mniej.

a ja z dziecmi 8 lutego lece do Polski- jestem przerazona! ...ta zmiana temp...sama podroza...no i tym jak poinformowac szkole ze zabieram 3 dni wczesniej Klaudie ze szkoly- na sama mysl o tym wszystkim dopada mnie biegunka:-D:-D:-D:-D:-D!!!

a weekend spedilam swietny z rodzinka, przyjaciolmi - drinaski, dobre jedzonko i swietne towarzystwo- czego chciec wiecej?

dzis dzien na plotarach u kumpeli- wyprowadzila si e jakies 15 km ode mnie...wiec wyprawa na caly dzien...potem odebranie Klaudii (dzis skonczyla o 16.30 bo byla na zawodach sportowych...przyjechala-taka ja odebralam - biegajaca po boisku w samych szortach i kurtce- pod krotki rekawek= gdzie u nas tez strasznie zimno , mroz i minusowe temp:baffled:

reklama
My teraz na weekend bylismy we francuskiej knajpce na urodzinach naszego kolegi...dobrze zjedlismy i napilismy sie pysznego wina...potem byla luzacka knajpa gdzie zafundewalam sobie masaz :) byl fantastyczny-co prawda tylko 10 min.ale mialam gesia skorke :-D Mam tez do wykozystania moj urodzinowy prezent -trzy seanse w centrum dietetycznym-gdzie beda mnie przeswietlac,uswiadamiac i masowac i diabel wie co jeszcze...mialam ambitny plan zrealizowania bonu tak miesiecznych wyczynach we fitnesie...moja kumpela ktora mi to sprezentowala bardzo sobie zachwalala-mowila ze sporo w boczkach po tym jej zeszlo...

Na walentynki mamy w planie wypad do Hamburga do tego hotrlu :)

Restaurant | EAST Hotel Hamburg | EAST Restaurant Hamburg

Do góry