reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

No prosze, co to za alkoholizowanie się na noc:-D
Mamoot, fajnie, że taka kasa wpadła. Przynajmniej wiesz za co pracowałaś
Ja o podwyżkach też nic nie słyszałam
Pati, ostatnio chciałam jej zrobić zdjęcie telefonem jak wyskoczyła na granatowy fotel - nie było jej w ogóle widać:-DAle zrobiłam potem aparatem i coś widać ;-) Wrzucę po południu

reklama
pijaczyny Wy jedne :))))

U nas jednak zmiana planow co do wyjazdu walentynkowego...Mielismy jechac ze znajomymi ale oni jednak nie moga sie wyrwac...mama tego kolegi podupadla strasznie na zdrowiu-dostala przerzutow raka juz na kosci i nie chca sie ruszac-co oczywiscie bardzo rozumiem... wiec bierzemy mloda i ruszymy gdzies na strone polska do fajnego hoteliku ze Spa tak zeby mnie "obrobili" od stop do glow ;) w tym hamburgu dosc drogo bo sama doba w hotelu od 200 euro...jakbym jeszcze chciala ze Spa skozystac to mysle ze taki weekend wyszedlby nas jakies 500-600euro ;) a w pl.z pewnoscia za polowe dam rade :)

U mnie termometr pokazuje minus 23 na zewnątrz i plus 23 wewnątrz masakra!

Wziełam sie za prasowanie;) przy okazji ogladam film i mam ochote na winooooo jest tam kto?

no ja housa ogladam i tak na deske doprasowania spogladam....
a chłopaki jeszcze nie śpią - mają na dobranoc kino w sypialni bo auta oglądają...

Ja zaraz ide sie myc i spac... mimo ze dzis przespalam pol dnia jakos mi zimno i juz do lozka mnie ciagnie ;)
Dzis musialam wina pochowac z balkonu bo zaczynaly korki wystrzeliwac!!! :-D zapomialam ze mialam je na balkonie ;)

Ja też dzis zasypiam cały dzień.
Ale poki co znów winko sączę - jeszcze co nieco po imprezie zostało. Z resztą konkurencji do picia nie mam, bo Marcin znów na antybiotyku. Poprzedni antybiotyk nie ubił mu paciorkowców anginowych i ma nawrót.:no:
A jutro nie idę do pracy. Od 3 tygodni planowałam pracę w trybie 4 dni po 5 godzin, ale ciąle było tyle roboty, ze chodziłam codziennie. Ale dziś się udało zamknąć robotę i jutro mam wolne - juhuuu... :-)

reklama
Oj tak mróz jest spory. Ola od przedwczoraj siedzi w domciu. Nie chciałam jej puszczać, żeby mi nie przemarzła. A moje samopoczucie jakoś siada. Głowa coś mnie boli i wszystko powoli wkurza.

Do góry