reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

Ja piję herbatki (rooiboos głównie, czasem mięta czy imbir). Picie wody też mi nie idzie
Ja też piję cały czas herbaty. Dwie zwykle potem leci rooiboos plus jakiś susz osowcowy i miód. Od kawy już mnie odrzuciło. Generalnie to jestem głodna ale na nic nie mam ochoty i jakoś mi wszystko dziwnie smakuje.

reklama
Ja też piję cały czas herbaty. Dwie zwykle potem leci rooiboos plus jakiś susz osowcowy i miód. Od kawy już mnie odrzuciło. Generalnie to jestem głodna ale na nic nie mam ochoty i jakoś mi wszystko dziwnie smakuje.
Ja bym chciała nie mieć ochoty 🙈 dla mnie słodycze i wszelkie ciasta maja tak intensywny pyszny smak, że się rozpływam

Ja bym chciała nie mieć ochoty 🙈 dla mnie słodycze i wszelkie ciasta maja tak intensywny pyszny smak, że się rozpływam
No miałam tak jeszcze parę dni temu. Teraz cały czas mnie lekko mdli i na nic nie mam ochoty albo ochota odchodzi po pierwszy gryzie. Ale jak nic nie zjem to mi jeszcze bardziej źle z głodu 😭 masakra. Do tego katar nie odpiszcza, kaszel trochę lżejszy.

A czy któraś z Was cierpi na bóle głowy?
U mnie to codzienność, praktycznie bez przerwy. Myślałam, że kwestia zmęczenia i/lub hałasu w pracy, ale od soboty siedzę w domu-cisza, spokój, wyspana i wypoczęta E opór, a głowa jak bolała, tak boli i zaczyna mnie to niepokoić.

A czy któraś z Was cierpi na bóle głowy?
U mnie to codzienność, praktycznie bez przerwy. Myślałam, że kwestia zmęczenia i/lub hałasu w pracy, ale od soboty siedzę w domu-cisza, spokój, wyspana i wypoczęta E opór, a głowa jak bolała, tak boli i zaczyna mnie to niepokoić.
Ja mam bóle głowy, ale w sumie nie łączyłam tego z ciążą do tej pory :)

reklama
Do góry