D
Doris11
Gość
Bardzo smutna wiadomość, współczujęByłam dzisiaj na wizycie 7+4. Brak akcji serca i duży krwiak powiedział żeby się zgłosić w niedzielę na dyżur do niego do szpitala na usuwanie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo smutna wiadomość, współczujęByłam dzisiaj na wizycie 7+4. Brak akcji serca i duży krwiak powiedział żeby się zgłosić w niedzielę na dyżur do niego do szpitala na usuwanie...
A Ty na kiedy masz termin porodu?Mi chyba najpóźniej dali na te prenatalne bo jakoś szybciej macie ode mnie mimo że młodsze ciążę heh
Bardzo mi przykroByłam dzisiaj na wizycie 7+4. Brak akcji serca i duży krwiak powiedział żeby się zgłosić w niedzielę na dyżur do niego do szpitala na usuwanie...
Trzymaj się, też nie lubię mega tego badania - powodzeniaJa dziś krzywa cukrowa bo za duży cukier na czczo. Najgorsze badanie ze wszystkich. Masakra
Z om 4.06A Ty na kiedy masz termin porodu?
W poprzedniej ciąży też miałam w 12 tyg prenatalne.
Już po. PrzeżyłamTrzymaj się, też nie lubię mega tego badania - powodzenia
Byłam dzisiaj na wizycie 7+4. Brak akcji serca i duży krwiak powiedział żeby się zgłosić w niedzielę na dyżur do niego do szpitala na usuwanie...
O, ja tego badania źle nie wspominam. Będę miała aż 2 razy krzywdzą cukrową w tej ciąży z racji cukrzycy ciążowej z córką.Ja dziś krzywa cukrowa bo za duży cukier na czczo. Najgorsze badanie ze wszystkich. Masakra
też miałam cukrzycę ciążowa w pierwszej ciąży i właśnie zastanawiam się jak to będzie. A dwa razy czyli kiedy będziesz miała pierwsza krzywa robiona ? I dlaczego drugi raz?O, ja tego badania źle nie wspominam. Będę miała aż 2 razy krzywdzą cukrową w tej ciąży z racji cukrzycy ciążowej z córką.