reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
Mam jakieś bardzo małe brązowe plamienie- dosłownie kropla. Wizyta u ginekologa planowana na poniedziałek. Niby w pierwszym trymestrze (7+2) niewielkie plamienie jest normalne, ale ja jestem panikara🫣 jechałybyście gdzieś wcześniej to sprawdzić?
Brązowym plamieniem nie ma co się zamartwiać, bierzesz jakiś progesteron? Ja trzeci tydzień mam plamienia, w poprzedniej cięży tak samo, u niektórych to normalne i tak mają. Jak się nie nasila i to było incydentalne to zaczekaj do poniedziałku ale jak zobaczysz, że jest tego więcej to jedź na izbę.

U mnie podobnie. W pierwszej ciąży miałam mały brzuszek i długo nie było widać nic i nosiłam swoje dżinsy, a przy drugiej to tak szybko mi wyszedł brzuszek i mam naprawdę spory apetyt także się trochę boję. Kupiłam sobie bieżnie żeby pilnować chociaż tych 10 tys. Kroków🤘🏼 chodzę też na jogę, ale zobaczymy co z tego będzie 😂 w poprzedniej ciąży przytyłam 10 kg i zaraz je zgubiłam. Słyszałam, że przy drugiej jest trudniej z tym.

Co do szczepień to ja na pewno się szczepię na krztusiec i rsv.

reklama
Do góry