Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie podobnie. Chodzę poddenerwowana dodatkowo jesienna chandra. Bardzo źle samopoczucie, mdłości, zmęczenie. Ale wiem, że to wszystko minie planujemy z mężem i córeczką jakieś wakacje ciepłe żeby odpocząć.Każda ciąża inna ja jestem strasznie nerwowa w tej , ale może dlatego ze jestem wykończona a nie mam kiedy odpocząć a jak już mam w nocy to się przebudzam nie wiem na co i po co ...
upławy, świąd, zapach, sluz z grudkami, zależy też od infekcjijak się objawia infekcja intymna ?
dziękuje za informacjeupławy, świąd, zapach, sluz z grudkami, zależy też od infekcji
jeśli np bierzesz luteine to możesz mieć upławy, jeżeli nie ma przy tym dziwnego zapachu czy świądu to jest ok.dziękuje za informacje
Jesli jest bardzo małe i nie ma krwi to nie jechałabym, ewentualnie bym się skontaktowała z lekarzem prowadzącym.Mam jakieś bardzo małe brązowe plamienie- dosłownie kropla. Wizyta u ginekologa planowana na poniedziałek. Niby w pierwszym trymestrze (7+2) niewielkie plamienie jest normalne, ale ja jestem panikara jechałybyście gdzieś wcześniej to sprawdzić?