reklama
A.n.c.u r.
Zaciekawiona BB
Dziewczyny ja byłam w poniedziałek był sam pęcherzyk,.dziś zaglądałam doHej @Klaudia.aa , ja mam praktycznie identyczną sytuację.
Ostatnia miesiączka 11.09, na USG byłam 26.10. Lekarz nie widział nic poza pęcherzykiem ciążowym o wymiarach 12x10 mm. Powiedział mi właśnie, że albo jest za wcześnie (młoda ciąża), albo właśnie coś jest nie tak. Powiedział, żebym sprawdziła przyrost Bety. Byłam wczoraj na pierwszych badaniach i mój wynik to 21826 mIU/ml (czyli według normy, którą tam mam podaną to by był 6 tydzień: 158 mIU/ml - 31795 mIU/ml). Jutro idę na kolejną Betę, żeby porównać ten przyrost.
Ogólnie nic mnie nie boli, nie mam żadnych plamień, żadnych objawów ciąży wręcz. Nie wiem też czy to dobrze czy nie... Przestałam już czytać internet dla zdrowia psychicznego Czekam cierpliwie na jutrzejszy wynik, a wizytę kolejną mam 4.11 no i może wtedy coś się dowiem więcej. Widzę, że Ty masz wizytę w czwartek 31.10 także daj znać jak to u Ciebie będzie wyglądać
Ale tak, no sytuacja wręcz identyczna do twojej także wspieram mocno i będzie dobrze! Dla mnie i dla Ciebie Musi być
Dziewczyny w poniedziałek byłam u lekarza na badaniach był tylko pęcherzyk! Dziś wpadłam tylko po zaświadczenie do pracy do niego a on nie omieszkał mnie zbadać ... Było widać już prace serduszka a to tylko dwa dni różnicy także głowa do góry! Trzymam kciuki żeby u Was było tak jak u mnie!Hej @Klaudia.aa , ja mam praktycznie identyczną sytuację.
Ostatnia miesiączka 11.09, na USG byłam 26.10. Lekarz nie widział nic poza pęcherzykiem ciążowym o wymiarach 12x10 mm. Powiedział mi właśnie, że albo jest za wcześnie (młoda ciąża), albo właśnie coś jest nie tak. Powiedział, żebym sprawdziła przyrost Bety. Byłam wczoraj na pierwszych badaniach i mój wynik to 21826 mIU/ml (czyli według normy, którą tam mam podaną to by był 6 tydzień: 158 mIU/ml - 31795 mIU/ml). Jutro idę na kolejną Betę, żeby porównać ten przyrost.
Ogólnie nic mnie nie boli, nie mam żadnych plamień, żadnych objawów ciąży wręcz. Nie wiem też czy to dobrze czy nie... Przestałam już czytać internet dla zdrowia psychicznego Czekam cierpliwie na jutrzejszy wynik, a wizytę kolejną mam 4.11 no i może wtedy coś się dowiem więcej. Widzę, że Ty masz wizytę w czwartek 31.10 także daj znać jak to u Ciebie będzie wyglądać
Ale tak, no sytuacja wręcz identyczna do twojej także wspieram mocno i będzie dobrze! Dla mnie i dla Ciebie Musi być
Klaudia.aa
Zaciekawiona BB
Pielęgniarka w szoku, że nie dał mi zdjęcia… opisu w karcie nie było. Badania z krwi są w porządku, beta z poniedziałku 115037. Pęcherzyk ciążowy na wizycie 7+4 miał 23 mm, spłaszczony, bez widocznego zarodka.Albo bym się przeszła do pielęgniarek zobaczyć swoje USG w karcie i co tam zapisał.
15 lat temu jak były karty to i lekarz wręczał USG zawsze nigdy nie zabierał ,dziwna sytuacja.
Marta Antoś
Aktywna w BB
Ja pozno bo o 16.15 a pewnie opóźnienie będzieMarta, na którą masz jutro wizytę? Ja na 8.30.
Super Który tydzień?Dziewczyny ja byłam w poniedziałek był sam pęcherzyk,.dziś zaglądałam do
Dziewczyny w poniedziałek byłam u lekarza na badaniach był tylko pęcherzyk! Dziś wpadłam tylko po zaświadczenie do pracy do niego a on nie omieszkał mnie zbadać ... Było widać już prace serduszka a to tylko dwa dni różnicy także głowa do góry! Trzymam kciuki żeby u Was było tak jak u mnie!
kamilaa919
Fanka BB :)
Nie wiem co Ci powiedzieć musisz poczekać do wizyty. Dziwne, że bez opisuPielęgniarka w szoku, że nie dał mi zdjęcia… opisu w karcie nie było. Badania z krwi są w porządku, beta z poniedziałku 115037. Pęcherzyk ciążowy na wizycie 7+4 miał 23 mm, spłaszczony, bez widocznego zarodka.Zobacz załącznik 1669836
Klaudia.aa
Zaciekawiona BB
Z wizyty nie pamiętałam, że aż tak kiepsko to wyglądało… dzisiaj o 19 mam usg, zobaczymy..Nie wiem co Ci powiedzieć musisz poczekać do wizyty. Dziwne, że bez opisu
Peauela
Moderator
Trzymam mocno kciuki…Z wizyty nie pamiętałam, że aż tak kiepsko to wyglądało… dzisiaj o 19 mam usg, zobaczymy..
Pęcherzyk już spory ,niestety brak zarodka zobaczymy co Ci na wizycie powie.Pielęgniarka w szoku, że nie dał mi zdjęcia… opisu w karcie nie było. Badania z krwi są w porządku, beta z poniedziałku 115037. Pęcherzyk ciążowy na wizycie 7+4 miał 23 mm, spłaszczony, bez widocznego zarodka.Zobacz załącznik 1669836
Marta Antoś
Aktywna w BB
Oby wszystko było dobrzeZ wizyty nie pamiętałam, że aż tak kiepsko to wyglądało… dzisiaj o 19 mam usg, zobaczymy..
reklama
Wolfie
Moderator
Pęcherzyka żółtkowego też nie ma?Pielęgniarka w szoku, że nie dał mi zdjęcia… opisu w karcie nie było. Badania z krwi są w porządku, beta z poniedziałku 115037. Pęcherzyk ciążowy na wizycie 7+4 miał 23 mm, spłaszczony, bez widocznego zarodka.Zobacz załącznik 1669836
Dobrze, że masz jeszcze jedno usg, bo niestety kiepsko to wygląda na ten moment.