reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2025

Hahah serio. To faktycznie musiałaś być bardzo nastawiona. Ja niby było mi obojętnie ale zawsze chciałam syna. A czułam że będzie dziewczynka. Na prenatalnych pani wiedząc jakie są moje przeczucia mówi “no dziewczynki to z tego nie będzie 😜
Ja pamiętam jak mąż do mnie powiedział: zachowujesz się jakbyś była obrażona na cały świat a ja z pełną powagą mu odpowiedziałam, że obrażona to mogę być na niego bo on strzelał a nie cały świat 🤣

reklama
Ja bym chciała iść dość szybko, bo po prenatalnych, a to dlatego, że pracuje w szpitalu i mam kontakt z różnymi patogenami, stresem itp.
Jedyne czego się boję to reakcji współpracowników, bo to akurat okres świąteczny. Ale przecież ja i dziecko jesteśmy w tym momencie najważniejsi...

Ja bym chciała iść dość szybko, bo po prenatalnych, a to dlatego, że pracuje w szpitalu i mam kontakt z różnymi patogenami, stresem itp.
Jedyne czego się boję to reakcji współpracowników, bo to akurat okres świąteczny. Ale przecież ja i dziecko jesteśmy w tym momencie najważniejsi...
W ogóle się tym nie przejmuj bo uwierz Tobą w tym czasie też by się nikt nie przejmował. A orderu pracownika roku i tak nie dostaniesz. Ku chwale ojczyzny też się nie opłaca 😜

Ja pracuję w aptece i też planuję iść szybko. Za duże ryzyko

reklama
Ja narazie muszę trochę popracować. Ale pracuje sama dla siebie paznokcie rzęsy więc mogę sobie czasem pracy w miarę sterować itp co dalej mi duży komfort. Zobaczymy ile się uda

Do góry