reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
Ale przez weekend nastukalyscie postów. ☺️ Witam wszystkie nowe dziewczyny, nie ogarnę Was każda oddzielnie, bo sporo Was przybyło 😘

A ja w piątek 25.10 mam wizytę pierwszą. Trochę martwię się, bo nie do końca jeszcze tak naprawdę wierzę w ta ciążę. Nie robiłam bety, tylko zwykłe testy. Ale już co będzie. 🤷

Hej!
Proszę odpowiedzcie mi, czy któraś też tak miała, bo wariuję. Dzisiaj jest pierwszy dzień kiedy czuje się lepiej. Miałam mało mdłości, zero ciągnięcia na wymioty. Trochę tylko odczuwalne zmęczenie i bol piersi. Czy tak się zdarza? Że są dni prawie normalne i inne naprawdę ciężkie? Boję się, że ustają mi objawy...

Hej!
Proszę odpowiedzcie mi, czy któraś też tak miała, bo wariuję. Dzisiaj jest pierwszy dzień kiedy czuje się lepiej. Miałam mało mdłości, zero ciągnięcia na wymioty. Trochę tylko odczuwalne zmęczenie i bol piersi. Czy tak się zdarza? Że są dni prawie normalne i inne naprawdę ciężkie? Boję się, że ustają mi objawy...
Ja właśnie dziś też tak miałam. Obudziłam się bez bólu piersi bez ciągnięcia na wymioty. Poleciałam na betę.. Rośnie ❤️ Także chyba tak się zdarza 😚 Myśl pozytywnie ♥️

reklama
Hej!
Ja tak miałam w pierwszej ciąży. W pierwszym trymestrze nagle odcięło mnie od wszystkich objawów. Łącznie ze zmeczeniem, wymiotami i bólem piersi, brzucha. Wtedy ostro spanikowałam, ale wszystko było ok. Także nie martw się absolutnie to o niczym nie musi świadczyć. 😉

Do góry