Marta Antoś
Aktywna w BB
Drugi przyrost 153% a trzeci 99% martwi mnie ten spadek w %Hej
Sprawdzałaś w kalkulatorze bety? Wydaje się być dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Drugi przyrost 153% a trzeci 99% martwi mnie ten spadek w %Hej
Sprawdzałaś w kalkulatorze bety? Wydaje się być dobrze
A ten trzeci miałaś w ciągu 48h czy 72h?Drugi przyrost 153% a trzeci 99% martwi mnie ten spadek w %
72 godzinyA ten trzeci miałaś w ciągu 48h czy 72h?
Ale jeśli sprawdzilas na kalkulatorze na internecie to one wyliczają i tak dwudniowy przyrost, więc jeśli dwudniowy wyszedł 99% to jest dobrze, bo musi być minimum 66% zrob sobie dla pewności w poniedziałek ale według mnie ten przyrost wyglada ok, na pierwszy rzut oka widać, że z 16 na 19 jest przyrost większy niż 100%, chyba że się mylę, nie chcę cię na nic nastawiać72 godziny
Jest w normie, rośnie. Kiedy masz wizytę?72 godziny
Dziękuję Uspokoiłam się trochę.. Wizytę mam 31.10 bo chciałam,żeby było cokolwiek widaćJest w normie, rośnie. Kiedy masz wizytę?
Ja też mam wizytę 31.10. Będę wtedy w 6+1, a Ty?Dziękuję Uspokoiłam się trochę.. Wizytę mam 31.10 bo chciałam,żeby było cokolwiek widać
Można pić 2-3 małe filiżanki. Ja piję tylko latte rano.Dziewczyny jak to jest z tą kawą? Z wszystkiego potrafię zrezygnować jednak z kawki nie jestem w stanie, już i tak z 4 przeszłam na 2 mleczne...
Też będzie 6+1 Termin na 25.06?Ja też mam wizytę 31.10. Będę wtedy w 6+1, a Ty?