reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

Ja pracuję w centrum rehabilitacyjnym z dziećmi niepełnosprawnymi i nie zaryzykuję trzeciej ciąży. Jutro jak będzie serduszko to uciekam na zwolnienie. W środę mama przyprowadziła chłopca z rumieniem zakaźnym, ale na szczęście się przyznała, mówiąc czy dzisiaj można delikatniej z nim ćwiczyć, bo ma rumień 😅. Także z całego serca polecam uciekać jak najszybciej z takich środowisk
Ta mama się przyznała a ile tego nie zrobi? Trzeba się chronić. W ciąży trzeba o siebie dbać i nie patrzeć na innych. Miałaś wcześniej jakieś straty, że piszesz że nie zaryzykujesz trzeciej ciąży?

reklama
Ta mama się przyznała a ile tego nie zrobi? Trzeba się chronić. W ciąży trzeba o siebie dbać i nie patrzeć na innych. Miałaś wcześniej jakieś straty, że piszesz że nie zaryzykujesz trzeciej ciąży?
Tak, dwie. Jedna jako pierwsza niebadana. A druga już badana. Bez wad genetycznych. Pojawił się krwiak i odkleił łożysko

Hej dziewczyny, postanowiłam przywitać się z Wami nieśmiało :). Trochę o mnie : mam 31 lat (we wtorek), mam córkę z poprzedniego związku która ma 7 lat i od roku jestem mężatką.
Termin z OM wychodzi mi na 24 czerwca, w piątek beta była 100 a próg 48 .
Narazie nie mam żadnych objawów ale z córką zmiotło mnie z planszy 😂 w 5 tc. także pewnie lada chwila się zacznie.
Hej! ☺️ Widzę, że jesteśmy z tego samego rocznika. I imię nawet te same. 🙈🙉
Gratulacje! ❤️
U mnie też się udało przy pierwszym cyklu, gdzie testy owulacyjne wogole nie wskazały dnia owulacji, więc totalne zaskoczenie dla mnie. 🙂
Ja mam 22 października pierwszą wizytę 🥰 już się nie mogę doczekać. Jeśli chodzi o objawy to mam mdłości coraz częściej i jestem bardzo głodna. Może wynika to z faktu, że jeszcze karmię piersią 1,5 roczną córkę.

Też karmię jeszcze małego ssaka, trochę starsza jest, bo ma rok i 8 m., ale powiedz mi nie masz problemów z kamieniem? Bo mnie czasami tak boli, że mam ochotę z bólu gryźć parapet. 😔
Ja bym najchętniej już odstawiła mała, ale ona ma inne zdanie. 😂😂

Hej! ☺️ Widzę, że jesteśmy z tego samego rocznika. I imię nawet te same. 🙈🙉
Gratulacje! ❤️
U mnie też się udało przy pierwszym cyklu, gdzie testy owulacyjne wogole nie wskazały dnia owulacji, więc totalne zaskoczenie dla mnie. 🙂

Też karmię jeszcze małego ssaka, trochę starsza jest, bo ma rok i 8 m., ale powiedz mi nie masz problemów z kamieniem? Bo mnie czasami tak boli, że mam ochotę z bólu gryźć parapet. 😔
Ja bym najchętniej już odstawiła mała, ale ona ma inne zdanie. 😂😂
Tak, sutki są wrażliwsze 🙈 generalnie planuję karmić córkę do 2 roku życia i przestać. Nie mogę sobie wyobrazić karmienia w tandemie, zwłaszcza, że jak sobie przypomniałam jak bardzo miałam pogryzione piersi przy noworodku to chyba bym nie dała rady. Ciekawe czy przy drugim będzie łatwiej jak już mamy doświadczenie w karmieniu.

Hej dziewczyny, postanowiłam przywitać się z Wami nieśmiało :). Trochę o mnie : mam 31 lat (we wtorek), mam córkę z poprzedniego związku która ma 7 lat i od roku jestem mężatką.
Termin z OM wychodzi mi na 24 czerwca, w piątek beta była 100 a próg 48 .
Narazie nie mam żadnych objawów ale z córką zmiotło mnie z planszy 😂 w 5 tc. także pewnie lada chwila się zacznie.
gratuluję i zapraszamy

reklama
Do góry