Andzia23
Fanka BB :)
Super już wygląda jak mały człowieczek czy nadal jak ufoludek?Dziewczyny! Wszystko dobrze widziałam jak maluch się rusza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super już wygląda jak mały człowieczek czy nadal jak ufoludek?Dziewczyny! Wszystko dobrze widziałam jak maluch się rusza
Ale nazwy czego? Jeśli masz na myśli coś w tej grupie, to ja nie zakładałam jej, więc niczego nie będę mogła zmienićSą takie same nazwy i nie wiadomo w którą wejść możesz zmienić ??
Cudownie to słyszeć <3Dziewczyny! Wszystko dobrze widziałam jak maluch się rusza
super! Troszkę Ci ulżyło? 12 tydzień to już ten "bezpieczniejszy czas "Dziewczyny! Wszystko dobrze widziałam jak maluch się rusza
Dokładnie tak było DziękujęTak się wystraszył badań .
Gratuluję
tak, przypomina już czlowiekczkaSuper już wygląda jak mały człowieczek czy nadal jak ufoludek?
tak, ulga niesamowitasuper! Troszkę Ci ulżyło? 12 tydzień to już ten "bezpieczniejszy czas "