Marta Antoś
Aktywna w BB
Ja już nie pamiętam pierwszej ciąży To dobrze,bo już myślałam że coś nie tak@Marta Antoś mam taki sam śluz, w pierwszej ciąży też miałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już nie pamiętam pierwszej ciąży To dobrze,bo już myślałam że coś nie tak@Marta Antoś mam taki sam śluz, w pierwszej ciąży też miałam.
Ja też tak mam na luteinie, raz wodnisty, raz rozciągliwy żółtyCześć mamuśki Dzisiaj wizyta napewno zapytam lekarza. Od wczoraj pojawił się u mnie śluz taki rozciągliwy, żółty dodam że jestem na luteinie. Do tej pory był taki wodnisty. Czy to normalne? Wyniki posiewu moczu ok.
Jestem spokojniejsza Dużo zdrowiaJa też tak mam na luteinie, raz wodnisty, raz rozciągliwy żółty
Cudownietak, przypomina już czlowiekczka
@Wolfie mi chodziło zeby nazwę zmieniła, no i napisane że to grupa otwartaAle nazwy czego? Jeśli masz na myśli coś w tej grupie, to ja nie zakładałam jej, więc niczego nie będę mogła zmienić
no właśnie, kiedy Waszym zdaniem zaczyna się ten drugi trymestr. Bo ja różnie widzę, że od 13tc, albo 14tcFajnie jeszcze trochę i wszystkie będziemy w tym magicznym drugim trymestrze, ja odliczam dni. Wieczorami mam straszne mdłości.
Supeeer oby tak dalejJa dziś po wizycie. Wszystko ok, ciąża książkowa póki co . 8+3 z USG (8+1 z om).
W mojej apce od 14tc – 13+0 to pierwszy dzień z oznaczeniem 2 trymestru. Ale to tylko apka, więc nie wiem na ile można tej informacji ufaćno właśnie, kiedy Waszym zdaniem zaczyna się ten drugi trymestr. Bo ja różnie widzę, że od 13tc, albo 14tc