Rzeczywiście chyba jest cóż z tą heparyna. Ja nie przyjmuje heparyny i zrobiłam badania już w 10t 3D. Wynik był po 6 dniach kalendarzowychTez chce zrobić nifty, ale trzeba odstawić wcześniej heparyne i zastanawiam się czy w ogóle można skoro należy brać ja codziennie
reklama
mohaaa
Fanka BB :)
U mnie tak samo. Na początku wizyty tylko pyta jak samopoczucie. Objawy go nie interesują zreszta sama zauważyłam, ze wszystkie moje znajome, które aktualnie są w ciąży nie wymiotują i czuja się bardzo dobrze moja mama miala tak samo, wiec nie będę sobie bez sensu wkręcaćNic nie mówiła, tylko spytała jak się czujemy i tyle. Dla lekarza zapewne brak objawów nic nie znaczy. 10t3d z usg wyszło, z OM 10t2d.
Katy29
W sumie to nie. Tylko okropny ból piersi. Kurcze to nie wiem mam porównanie i w pierwszych dwóch ciazach wymiotowałam barszo i miałam 2 córki.Hehe ja nie mam mdłości i mi ostatnio lekarz powiedział że dziewczynka będzie a identycznie 1.5 tyg temu w środę miałam usg i też były takie rozmiary czyli crl 1.50 i 7+6 ja się zaczynam stresować poniedziałkową wizyta ehh. Mas jakieś inne objawy ból piersi?
Katy29
Trzymam za wszystkie kciuki i za wasze wymarzone płcie chociaż najważniejsze żeby zdrowe były te nasze dzieci.
U mnie by dużo w życiu zmieniło jakby był chłopiec. Wiem że mąż skrycie na niego czeka chociaż mówi że dla niego nie ma znaczenia.
U mnie by dużo w życiu zmieniło jakby był chłopiec. Wiem że mąż skrycie na niego czeka chociaż mówi że dla niego nie ma znaczenia.
BosaStopa87
Jaki jest koszt Nifty? I czy ono wykrywa ewentualne wady genetyczne?U mnie wyniki po Nifty bardzo dobre będzie chłopczyk. Bardzo się stresowałam wynikiem i zastanawiałam czy w ogóle go otwierać. Teraz już mogę być spokojna
BosaStopa87
Kobiety w ZUS często jednak nie znajdą obowiązujących przepisów tak samo jak Pani w Sanepidzie aktualnie wprowadzają błąd co do zakresu świadczeń na kwarantannie/izolacji....Dzięki, no właśnie wszędzie pisze właśnie tak i to jest sprzeczne z tym co usłyszałam. Jedyna różnica polega na tym że kończy mi się umowa dlatego muszę poradzić się jakiegoś prawnika właśnie zbieram się do lekarza bo mam 55 km do prze9jechania. Trzymajcie kciuki
Życzę Ci chłopca. Chociaż ja w pierwszej ciąży nie wiedziałam co to mdłości i urodziłam dziewczynkę.I wychodzi równy 8 tydzień ciąży. powiedziała że Jak nie mam mdłości to chłopiec będzie, śmiałam się że oby wykrakal bo mam dwie córki w domu ale ważne że zdrowy dzidziuś i narazie jest ok.
mohaaa
Ja myśle, ze nie ma na to reguły. Moja przyjaciółka wymiotowała i ma chłopakaŻyczę Ci chłopca. Chociaż ja w pierwszej ciąży nie wiedziałam co to mdłości i urodziłam dziewczynkę.
Pewnie że nie ma reguły. Zawsze jest 50% szansy na spełnienie życzeniaJa myśle, ze nie ma na to reguły. Moja przyjaciółka wymiotowała i ma chłopaka
Życzę wszystkim aby dzidzusie miały taką płeć o jakiej marzą
reklama
mohaaa
Tak mi właśnie w czwartek lekarz powiedział na usg: chłopak na 50%Pewnie że nie ma reguły. Zawsze jest 50% szansy na spełnienie życzenia
Życzę wszystkim aby dzidzusie miały taką płeć o jakiej marzą