reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Nic nie mówiła, tylko spytała jak się czujemy i tyle. Dla lekarza zapewne brak objawów nic nie znaczy. 10t3d z usg wyszło, z OM 10t2d.
U mnie tak samo. Na początku wizyty tylko pyta jak samopoczucie. Objawy go nie interesują :) zreszta sama zauważyłam, ze wszystkie moje znajome, które aktualnie są w ciąży nie wymiotują i czuja się bardzo dobrze :) moja mama miala tak samo, wiec nie będę sobie bez sensu wkręcać

Hehe ja nie mam mdłości i mi ostatnio lekarz powiedział że dziewczynka będzie :) a identycznie 1.5 tyg temu w środę miałam usg i też były takie rozmiary czyli crl 1.50 i 7+6 ja się zaczynam stresować poniedziałkową wizyta :( ehh. Mas jakieś inne objawy ból piersi?
W sumie to nie. Tylko okropny ból piersi. Kurcze to nie wiem mam porównanie i w pierwszych dwóch ciazach wymiotowałam barszo i miałam 2 córki. 😅

Trzymam za wszystkie kciuki i za wasze wymarzone płcie chociaż najważniejsze żeby zdrowe były te nasze dzieci.
U mnie by dużo w życiu zmieniło jakby był chłopiec. Wiem że mąż skrycie na niego czeka chociaż mówi że dla niego nie ma znaczenia.

Dzięki, no właśnie wszędzie pisze właśnie tak i to jest sprzeczne z tym co usłyszałam. Jedyna różnica polega na tym że kończy mi się umowa dlatego muszę poradzić się jakiegoś prawnika :( właśnie zbieram się do lekarza bo mam 55 km do prze9jechania. Trzymajcie kciuki :)
Kobiety w ZUS często jednak nie znajdą obowiązujących przepisów ;) tak samo jak Pani w Sanepidzie aktualnie wprowadzają błąd co do zakresu świadczeń na kwarantannie/izolacji....

I wychodzi równy 8 tydzień ciąży. :) powiedziała że Jak nie mam mdłości to chłopiec będzie, śmiałam się że oby wykrakal bo mam dwie córki w domu :) ale ważne że zdrowy dzidziuś i narazie jest ok.
Życzę Ci chłopca. Chociaż ja w pierwszej ciąży nie wiedziałam co to mdłości i urodziłam dziewczynkę.

reklama
Do góry