reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Hej:) u mnie aktualnie 9tc+5 . Mam pytanie co do zwolnienia l4. Pracuje w banku z klientami, stres w dodatku ta pandemia.. kiedy planujecie iść na l4? Ja chciałabym pracować jak najdłużej Ale trochę mnie sytuacja przeraża:)
Tez pracuje w banku i od prawie 2 tyg jestem na zwolnieniu. Nie dość, ze mam „na koncie” poronienia, to ze względu na covid się mega bałam i moja szefowa sama kazała mi uciekać żeby się nie narażać

reklama
Ja też dzis 9+5.
Ja jestem kosmetologiem, chcę pracować jak najdłużej [emoji16]
Hej:) u mnie aktualnie 9tc+5 . Mam pytanie co do zwolnienia l4. Pracuje w banku z klientami, stres w dodatku ta pandemia.. kiedy planujecie iść na l4? Ja chciałabym pracować jak najdłużej Ale trochę mnie sytuacja przeraża:)

Jak tylko miałam potwierdzona ciażę przez ginekologa to poszłam na L4. To był 6 tydzien według OM. Tak jak u Ciebie - praca z klientem i obawa o Covid. Nawet mój kierownik stwierdził, że w tych paskudnych czasach to szkoda ryzykować.

Inhalacje z soli fizjologicznej jeśli masz nebulizator. W sypialni na noc fajny jest gałganek aliny, takie zawiniątko z ząbków czosnku (jak zrobić tłumaczy Pan tabletka). Mąż miał katar 3 dni, a synek wczoraj dostał katar a dziś już jest super, także polecam, działa [emoji6] Wypróbowane nie raz, nie dwa [emoji108]
Galganek i inhalacje stosuje u dzieciakow ale akurat u nas ten galganek nie dziala tzn nie polepsza nic ale i tak co noc daje nowy bo zaszkodzic nie zaszkodzi.. jutro zrobie sobie inhalacje..

Chyba zwariuje... jak zaczęło mnie mdlic 🤢 dziś nic nie zrobiłam kompletnie. Masakra jest. Jak poczuje odświeżacz powietrza z łazienki to cała treść żołądka mam w przełyku 🤢🤢🤢 a tak się cieszyłam że mnie nie mdli. Jakieś ziola mam pić? Coś pomoże?
Mnie też dziś wyjątkowo wzielo 🤢
Do tego mam totalny spadek energetyczny i tylko bym spała 😴

Ja jestem na zwolnieniu praktycznie od samego początku, praca na markecie, nie dość że z klientami to jeszcze dźwiganie 😊

reklama
20201103_193343.jpg

Jest i moje bobo, ma całe 2 cm, serduszko ładnie bije ale jeszcze mi nie puścił, widziałam jak pulsuje na usg, wszystko jest w porządku. Jest to 8+3 tc ❤

Do góry