reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Ja nie zapomnę jak byłam się zapisać do jakiegoś lekarza w szpitalu na nfz już nie pamiętam 6 lat temu to było. Przyszła dziewczyna w ciut starszej ciąży ode mnie wepchnęła się w kolejkę i mówi do mnie chodź kobieto co będziesz stała w tej kolejce( same stare babcie ) w końcu mamy ten przywilej należy nam się. A taka baba nafukana jak nie rykła na nas... Że ciąża to nie jest choroba a ta dziewczyna taka wkurzona odwróciła się i mowi ...starość też nie! Babcia się obraziła. Jeszcze wcześniej pow że te gówniary chamskie takie są teraz. A ja myślałam że splone...
Matko ja jestem taka pyskata, że z przyjemnością bym się spotkała z taka baba 🙈🙈

Ja jak mam taka sytuację ze ktoś stoi za blisko najczęściej w sklepie mam sprawdzony test. Odwracam się i grzecznie mowie "Proszę mi śmiało wskoczyć na plecy" :) Zawsze działa :)
Zapisuje sobie! Boze... jak ja sobie przypomne moje wkurwienie jak ktos sie wrecz "opiera" o mnie w kolejce czy kiedys w kosciele 😡😡 dawno w sumie tego nie bylo hahaha co do przepuszczania ciezarnych. Ja z tych co zawsze w pracy zapraszalam najpierw babeczki w ciazy do kasy. Uwielbialam te wsciekle miny innych 😂 a jezeli chodzi o mnie to jak bedzie potrzeba to bede po chamsku egzekwowala 😜 szczegolnie przed tymi starszymi... bede im wtedy wytykac godziny dla seniorow 😉😉

Zapisuje sobie! Boze... jak ja sobie przypomne moje wkurwienie jak ktos sie wrecz "opiera" o mnie w kolejce czy kiedys w kosciele 😡😡 dawno w sumie tego nie bylo hahaha co do przepuszczania ciezarnych. Ja z tych co zawsze w pracy zapraszalam najpierw babeczki w ciazy do kasy. Uwielbialam te wsciekle miny innych 😂 a jezeli chodzi o mnie to jak bedzie potrzeba to bede po chamsku egzekwowala 😜 szczegolnie przed tymi starszymi... bede im wtedy wytykac godziny dla seniorow 😉😉
Oczywiście :) Ja też puszczam zawsze babki w ciazy bo niby ciaza to nie choroba ale same wiemy że mało ktora moze przenosić gory w tym stanie. Ja wczoraj poszlam na strych po kilka rzeczy i mialam taka zadyszke jakbym z 5 km przebiegła :/

Ja nie zapomnę jak byłam się zapisać do jakiegoś lekarza w szpitalu na nfz już nie pamiętam 6 lat temu to było. Przyszła dziewczyna w ciut starszej ciąży ode mnie wepchnęła się w kolejkę i mówi do mnie chodź kobieto co będziesz stała w tej kolejce( same stare babcie ) w końcu mamy ten przywilej należy nam się. A taka baba nafukana jak nie rykła na nas... Że ciąża to nie jest choroba a ta dziewczyna taka wkurzona odwróciła się i mowi ...starość też nie! Babcia się obraziła. Jeszcze wcześniej pow że te gówniary chamskie takie są teraz. A ja myślałam że splone...
No właśnie o takie reakcje mi chodzi 😅 🙈Pewnie będą dość popularne 😁

reklama
Oczywiście :) Ja też puszczam zawsze babki w ciazy bo niby ciaza to nie choroba ale same wiemy że mało ktora moze przenosić gory w tym stanie. Ja wczoraj poszlam na strych po kilka rzeczy i mialam taka zadyszke jakbym z 5 km przebiegła :/
Mama Ginekolog kiedyś o tym pisała, ze kobietom w ciąży bardzo ciężko jest stać w jednym miejscu przez to ze większa ilość krwi przepływa, inne dotlenienie itd już nie pamietam dokładnie i długotrwałe stanie może negatywnie wpłynąć na kobietę i dzidziusia. Wiec to nie jest żaden wymysł tylko fakt😁 a te babska to już zapomniały chyba jak same to samo przechodziły 🤨
Jak znajdę ten post to wam tu wrzucę 😁

Do góry