Ja mam tak samo jak ty, posługuję się tym z USG, bo to się też mniej więcej zgadza z tym kiedy myślę że miałam owulacjeDziewczyny a posługujecie się terminem z miesiączki czy z usg? U mnie prawie tydzień roznicy i w sumie w karcie ciąży mam wpisany termin porodu z OM , a według usg ciaza młodsza.
reklama
Ja dzisiaj też umieram nie jestem w stanie nawet wstać... A wymiotować też nie mam już czym...Strasznie mi przykro dobrze że z drugim dzieciątkiem jest dobrze.
A w którym tygodniu jesteś? Bardzo się boje że u mnie będzie podobnie. Dzisiaj o 18:00 idę na USG i modle się żeby nadal biły 2 serduszka.
W ogóle jest coś w tym że w 9 tygodniu nasilają się objawy. Do całodziennych mdłości doszły poranne wymioty
BosaStopa87
Fanka BB :)
Biedna. Staraj się duzo pić wody, co chwilę malutkimi lyczkami aby się nie odwodnicJa dzisiaj też umieram nie jestem w stanie nawet wstać... A wymiotować też nie mam już czym...
grope_
Powiedzcie mi jak to jest z kawa w ciąży? Przed ciąża nie byłam wielkim kawoszem, od święta kubek kawy z mlekiem, teraz mnie nachodzi smak na kawę rozpuszczalna i pozwalam sobie na jedna filiżanke, ale tez nie jakoś często bo 2-3 razy w tygodniu taki ze mnie miłośnik kawy haha
Karolina_karolina
Ja patrzylam na Bialystok to usg + pappa za 450zlA pappa tyle kosztuje? Ja w pierwszej ciąży robiłam tylko usg prenatalne, bez pappy. Teraz myślę nad pappa też, ale nie patrzyłam kompletnie na ceny. Samo usg prenatalne kosztuje u mnie 250 zł
Starlights
@Sandra2307, przykro mi jednocześnie cieszę się, że drugie serduszko mocno się trzyma.
ja właśnie czekam przed gabinetem. miałam taki zapiernicz w pracy i okrutnie bolała mnie głowa, dramat.
ja właśnie czekam przed gabinetem. miałam taki zapiernicz w pracy i okrutnie bolała mnie głowa, dramat.
zielonooka90
Raz dziennie max 2 filiżanki można.Powiedzcie mi jak to jest z kawa w ciąży? Przed ciąża nie byłam wielkim kawoszem, od święta kubek kawy z mlekiem, teraz mnie nachodzi smak na kawę rozpuszczalna i pozwalam sobie na jedna filiżanke, ale tez nie jakoś często bo 2-3 razy w tygodniu [emoji1787] taki ze mnie miłośnik kawy haha
Ja piłam wcześniej 2 spore kubki kawy, a teraz ledwo biorę łyka. Tak mnie odrzuciło [emoji85]
Też tak myślę, ale również jak ty marzę o dziewczynce [emoji16]Marzę o Julii No, ale wiem, że dwóch chłopaków to też plus, bo nie będziemy musieli cisnąć w kupno nowej chaty, a jednak chłop plus baba w jednym pokoju to myślę że max do 10 roku życia, nie?
Dzej.zi
Zdecydowanie gazowane odstaw.
Pij dużo wody, możesz spróbować herbatę miętową lub z imbirem. Ja meczyłam się że wzdęciami w 6/7 tyg teraz już ustąpiły [emoji85]
Pij dużo wody, możesz spróbować herbatę miętową lub z imbirem. Ja meczyłam się że wzdęciami w 6/7 tyg teraz już ustąpiły [emoji85]
Jeju dziewczyny ja mam brzuchol ale to wzdecia, jestem już podłamana bo aż mam skurcze jelit [emoji53] już nie wiem co pić bo na herbatę za bardzo patrzeć nie mogę to samo gazowane soki też blee może trochę wody
Macie cis sprawdzonego na wzdecia?
reklama
zielonooka90
Z Białegostoku jesteś czy okolice?Ja patrzylam na Bialystok to usg + pappa za 450zl
Bo szukam właśnie na Podlasiu jakiegoś ginekologa z certyfikatem FMF