reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Tyle pisałyscie o McDonald's i KFC, że dziś zrobilam domowe Burgery 💪 jeszcze chodzą mi po głowie Hot dogi 😉 co do witamin poki co biorę Valvit Mama. Jak Wyniki wyjdą źle to zmienię.

Trzymam kciuki by wszystko się ułożyło [emoji3531]
Hej. Chyba będę musiała się z wami pożegnać. Dzisiaj rano zaczęłam bardzo krwawić. Umówiłam się na wizytę lekarz powiedział że dzidziuś jest pęcherzem idealny niestety bardzo wolne bicie serduszka obecnie jestem w 6w2d a bicie serduszka wynosi jedynie 56. Dostałam luteine lekarz powiedział że jest jeszcze nadzieja ze wszystko będzie ok tylko u mnie jej już brak[emoji20]

Sporo masz tych wizyt na listopad 😲
Mi akurat TSH wyszło za wysokie jak lekarz we wrześniu zlecił mi większą część badań więc szybko musiałam zacząć działać.
Wiem, aż strach myśleć :p na szczęście większość mam super rano albo wieczorem, tylko 30.11 koliduje mi z pracą, więc będę musiała wziąć wolne.. albo poinformować wcześniej pracodawcę o ciąży, dać zaświadczenie i wyjść na badania w trakcie pracy.
Oby na tym lista wizyt/badań na listopad się skończyła ;)

Dziewczyny chciałabym poruszyć tematy sexu ;) czy odważyłyście się już od momentu dowiedzenia się o ciąży? Ja mam te drobne plamienia i mam ogromną blokadę i obawy...jak to wygląda u Was?
Podjęliśmy decyzję, że na wszelki wypadek do pierwszego USG się wstrzymamy. Ale szczerze mówiąc, nawet nie mam ochoty.. :(

My normalnie się kochamy, od dowiedzenia się o ciąży ze 4 razy było. Gin mimo poronienia nie wspomniała o jakimkolwiek zakazie.
Dziewczyny chciałabym poruszyć tematy sexu ;) czy odważyłyście się już od momentu dowiedzenia się o ciąży? Ja mam te drobne plamienia i mam ogromną blokadę i obawy...jak to wygląda u Was?

reklama
Do góry