reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Dziewczyny mamy problem z @Mała.czarna z tym, która z nas może przejsc na wątek prywatny. Jak waszym zdaniem powinno wygladac selekcjonowanie (brzydko mówiąc)????? Są nicki, które z pamięci mogę wymieniać bo tak często się odzywacie a są takie które widzę pierwszy raz...
Jak sie kliknie na nick to można wyświetlić sobie ile postów ta osoba dodała w danym wątku. Jeśli ktoś dodał 5 postów w ciągu 2 tygodni to wiadomo, że się nie udziela za bardzo 🤷‍♀️

reklama
To jak ja nie mam mdłości to mam się martwić? W poprzedniej ciąży też miałam tylko sporadycznie.
A dlaczego Cię namawia na te badania? Masz jakieś wskazania?
Nie o to chodzi że jak nie mdli to źle, tylko jakby mi nadle wszystkie dolegliwości minęły i nie wracały to wtedy mam się zgłosić.
Sanco za 2 tysiące? Równo 2 tysiqce? A wyniki po ilu dniach?
Równe 2k i wynik po 5 dniach.

Może to nie fajnie ale ja bym jednak zwracała uwagę na aktywność. Jeśli ktoś się zgłasza a w ogóle nie udziela to może po prostu chce patrzeć co piszemy,jakie zdjęcia dodajemy itd. ale to tylko moje zdanie.
Dziewczyny mamy problem z @Mała.czarna z tym, która z nas może przejsc na wątek prywatny. Jak waszym zdaniem powinno wygladac selekcjonowanie (brzydko mówiąc)????? Są nicki, które z pamięci mogę wymieniać bo tak często się odzywacie a są takie które widzę pierwszy raz...

Jak sie kliknie na nick to można wyświetlić sobie ile postów ta osoba dodała w danym wątku. Jeśli ktoś dodał 5 postów w ciągu 2 tygodni to wiadomo, że się nie udziela za bardzo 🤷‍♀️
Tak? Mi się wyświetlają tylko ogólne posty ile ktoś ich dał ogólnie na forum BB a nie na wątku. Ale może zle patrze ?

Tak? Mi się wyświetlają tylko ogólne posty ile ktoś ich dał ogólnie na forum BB a nie na wątku. Ale może zle patrze ?
Naciśnij jeszcze raz na liczbę postów. Przeniesie Cię na jego stronę i wyswietla się wszystkie odpowiedzi. Jak wchodzę na Twój 'profil' to widzę ponad 2 tys postów. Jak w to wejdę to widzę 30 parę stron. Nie przeglądałam wszystkich stron ale na pierwszej widzę tylko odpowiedzi do naszego wątku

Na grupie mam listopadowych z zeszłego roku robiłyśmy tak, że na początku był założony wątek prywatny, funkcjonował jeszcze ogólny. Dziewczyny czekały chyba trzy czy cztery miesiące. Jak pojawiały się nowe na ogólnym i były dość aktywne to były zapraszane na prywatny. Potem już szans nie było bo wiadomo, że prywatne sprawy się pojawiały itd. w trakcie na prywatnym wątku też była aktualizowana lista dziewczyn. Nickami były wywoływane i jak się nie odzywały to były usuwane z wątku.
Działa wszystko do tej pory :)

Mozna kliknąc na to i wtedy widac ile postow:)

Załączniki

• SmartSelect_20201030-114214_Gallery.jpg
    SmartSelect_20201030-114214_Gallery.jpg
    133,4 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Ja się niewiele udzielam, bo po prostu nie wyrabiam się czasowo. A na forum nie wskoczyłam w ostatnim tygodniu tylko już wcześniej. Moje dziecko wkracza chyba w bunt dwulatka...te historie o rozwrzeszczanym, leżącym na podłodze w sklepie małym człowiekiem to będzie też o nas [emoji85][emoji86]

Samopoczucie moje dalej podłe, dziś 9t3d. Oby wraz z wkroczeniem w drugi trymestr się poprawiło, bo oszaleje.

Do góry