Właśnie banany w zeszłym tyg mnie ratowały, a w poniedziałek pół nocy wymiotowałam po bananach.Pij dużo jedz banany, pij sok pomidorowy.
reklama
Karolina_karolina
Fanka BB :)
Mega Wam wspolczuje dziewczyny... a ja narzekam na to, że mam odruch wymiotny przy myciu zębów i twarzy bolą mnie też piersi, ktore juz sie zrobily duuuze i jestem zmeczone (ale akurat to odczuwam kazdej jesieni) mnie brak mocnych objawow nie martwi, bo wiem, że to nie jest tak, ze ciagle musi byc nam niedobrze... ale ogolnie masakra... ciaza to wieczny strach. I pomyslec, ze sa dziewczyny, ktorym wystarcza 3 razy usg w ciagu calej ciazy... dla mnie to abstrakcja bede matka panikara!
Mała.czarna
Ja dopóki nie dostanę dziecka na ręce to będę panikowac a co dopiero potem w sumie chociaz ogolnie mam dosc luźne podejście do macierzyństwaMega Wam wspolczuje dziewczyny... a ja narzekam na to, że mam odruch wymiotny przy myciu zębów i twarzy bolą mnie też piersi, ktore juz sie zrobily duuuze i jestem zmeczone (ale akurat to odczuwam kazdej jesieni) mnie brak mocnych objawow nie martwi, bo wiem, że to nie jest tak, ze ciagle musi byc nam niedobrze... ale ogolnie masakra... ciaza to wieczny strach. I pomyslec, ze sa dziewczyny, ktorym wystarcza 3 razy usg w ciagu calej ciazy... dla mnie to abstrakcja bede matka panikara!
Domi_Polka
Jesli chodzi o nasze miasto to i tak tanioA może poszukajcie czegoś innego? Chociaż ceny dzis za wynajem sa obłakane.
Niesia90
Spokojnie. To jeszcze nic nie oznacza. Ja tez nie odczuwam codziennie mdłości.Jestem przerażona dziś...piersi przestały boleć i ustąpiły mi mdłości... ostatnio oznaczało to jedno...
To jest jedyny plus. Nie muszę się malować ewentualnie tylko rzęsy a wypryski zakryte maskaFaktycznie jednak te maski obowiązkowe teraz się przydają[emoji23]
Niesia90
Potwierdzam. Picie imbiru regularnie pomagaPróbowałaś imbir? Mi pomógł, z herbata ale to musisz kilka dni stosować
Ja od 2 dni już tak mocnych mdłości nie mam, a męczyły mnie ok 1,5 tygodnia!
Karolina_karolina
Ja niby tez... ale ciaza po poronieniu jest straszna. Jezeli nie wyjdzie to nie wiem czy kolejny raz sie zdecyduje...Ja dopóki nie dostanę dziecka na ręce to będę panikowac a co dopiero potem w sumie chociaz ogolnie mam dosc luźne podejście do macierzyństwa
Mała.czarna
Rozumiem Cie. Ja już powiedzialam ze jesli trraz sie nie uda to nie będzie więcej prob.. bede podróżować wtedyJa niby tez... ale ciaza po poronieniu jest straszna. Jezeli nie wyjdzie to nie wiem czy kolejny raz sie zdecyduje...
Starlights
,
też mam taki plan B z tyłu głowy. chociaż bobasa mamy zamiar też od małego hartować do podróżowania
Rozumiem Cie. Ja już powiedzialam ze jesli trraz sie nie uda to nie będzie więcej prob.. bede podróżować wtedy
też mam taki plan B z tyłu głowy. chociaż bobasa mamy zamiar też od małego hartować do podróżowania
reklama
Karolina04
Zaciekawiona BB
Odebrałam właśnie wynik z progesteronu dzisiaj 7 tydzień chyba jest okej co dziewczyny?