Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To że ostatnio oznaczało to nie znaczy że teraz tak bedzie. Kiedy masz wizyte?Jestem przerażona dziś...piersi przestały boleć i ustąpiły mi mdłości... ostatnio oznaczało to jedno...
Ale nie na fb, tylko tutaj załóżmy wątek prywatnyNie wiem jak to jest na fb czy ktos widzi do jakich grup naleze itd ja poki co nikomu nie chce mowic wiec troche tego fb sie obawiam
O ktorej? Nic się nie martw, moze jestes ta szczęściara ktora bedzie miala spokoj z mdlosciamiDziś, boję, się wyroku.
Bo wiem co musisz teraz czuc. Dobrze że masz akurat wizyte dzisO 15.30, dziękujemy, że próbujesz mnie pocieszyć.
Możesz umówić się szybciej do lekarza? Tak na cito żeby się nie denerwować? Na razie bądź spokojna i dobrej myśli.Jestem przerażona dziś...piersi przestały boleć i ustąpiły mi mdłości... ostatnio oznaczało to jedno...
Może to że stresu przed wizytą?? Bądź dobrej myśliDziś, boję, się wyroku.
Pamietaj, że mózg jest poteżny , im bardziej o tym myslisz tym mniej objawów odczuwasz. W ciąży już tak jest, jednego dnia masz młdłosci a drugiego nie. Nie myśl negatywnie skup się na przesyłaniu pozytywnych myśli do swojej fasolki i zobaczysz, że wszystko będzie dobrzeJestem przerażona dziś...piersi przestały boleć i ustąpiły mi mdłości... ostatnio oznaczało to jedno...