reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Troszkę zaspalam. Wczoraj tez zasnęłam nie na tej połowie łóżka co trzeba. W ogóle twardy sen!! Jak mi się spać chciało. Zaraz idę znowu spać. Mdłości nie odpuszczają....

Witam nowe dziewczyny [emoji7] ale fajnie, że nas przybywa [emoji177]

@joszka jak się czujesz?????
We wtorek cały dzien przepłakałam i jakos staram sie to sobie poukładac w glowie.. moja gin zalatwila mi w srode z samego rana teleporade z hematologiem i od wczoraj jeszcze biore neoparin. Jutro wizyta i ostateczny wyrok.
Ciągle sie jeszcze łudze, ze to moze tylko beznadziejny sprzet w medicoverze, nic nie było widac tak obraz sie trząsł i takie szmery byly, ze ja ledwo co widzialam sam pecherzyk ciażowy. Nawet zdjecie usg, ktore dostalam to jakas porazka -nic nie widac. Ale musze realnie myslec i byc jutro psychicznie przygotowana gdy uslysze najgorsza wiadomosc.
Przeraza mnie znowu szpital, najchetniej bym chciala miec zabieg i w ten sam dzien do domu, no ale to nie jest najlepsza opcja dla organizmu.

reklama
Kochane zaglądam do Was ale nie zawsze mam czas coś napisać. Ja póki jest wszystko dobrze chcę pracować na l4 planuję iść około 5-6 mca zobaczymy co ciąża przyniesie :) Jak narazie doskwiera mi brak apetytu i mdłości ale za to mam nadmiar ennergii :) Dzisiaj robiłam kontrolne badanie Bhcg w poniedziałek rano wizyta.

We wtorek cały dzien przepłakałam i jakos staram sie to sobie poukładac w glowie.. moja gin zalatwila mi w srode z samego rana teleporade z hematologiem i od wczoraj jeszcze biore neoparin. Jutro wizyta i ostateczny wyrok.
Ciągle sie jeszcze łudze, ze to moze tylko beznadziejny sprzet w medicoverze, nic nie było widac tak obraz sie trząsł i takie szmery byly, ze ja ledwo co widzialam sam pecherzyk ciażowy. Nawet zdjecie usg, ktore dostalam to jakas porazka -nic nie widac. Ale musze realnie myslec i byc jutro psychicznie przygotowana gdy uslysze najgorsza wiadomosc.
Przeraza mnie znowu szpital, najchetniej bym chciala miec zabieg i w ten sam dzien do domu, no ale to nie jest najlepsza opcja dla organizmu.
Kachana dobrze wiem jakie czekanie jest trudne ale z serduchem jesteśmy z Tobą <3

Kochana miejmy nadzieję, że doszło do jakiejś pomyłki i wszystko się ułoży [emoji3590]

Mam pytanko. Test wczoraj pozytywny. Do soboty jestem na kwarantannie, domownik mial styczność z osobą zakażona. Wiec do lekarza umowie sie dopiero po weekendzie. Czy którejs tez doskwiera rakie rozpieranie w podbrzuszu i to, ze w nocy sie człowiek budzi co chwilę..

Trzymam za Ciebie kciuki bardzo 😘 przytulam Cię mocno i jesteśmy z Tobą myślami 😘

reklama
Matko kochana Joszka trzymam za Ciebie kciuki całym sercem!! ❤️Mam nadzieję, ze się okaże dzisiaj, ze jednak wszystko dobrze 😥❤️❤️❤️

Ja kochane za to zaczęłam rozumieć co to są dolegliwości ciążowe 😞 Nie śpię od kilku godzin, ale nie mogę się zebrać żeby zjeść śniadanie, a taka głodna jestem 😥a Mój już poszedł do pracy niestety 😞 Czuję się jakbym miała kaca i żołądek mam cały czas pod gardłem, oczy mi się zamykają i jestem potwornie zmęczona, a naprawdę się wyspalam i słuchajcie no nic wczoraj takiego nie robiłam... I strasznie mam ochotę na gotowane jajka i sok pomarańczowy !!! 😅

Do góry