Mała.czarna
Fanka BB :)
Ja się źle czuje po kawie, tak cala e srodku dygocze A tez jestem fankaJa w ogóle nie mogę kawy, a uwielbiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się źle czuje po kawie, tak cala e srodku dygocze A tez jestem fankaJa w ogóle nie mogę kawy, a uwielbiam
Mi też właśnie słabo... Inne rzeczy dosyć ale mdlosci i zawroty to tragedia. Nigdy tak nie miałam ale też przy żadnej ciąży nie miałam leków i zastrzyków.. Może to też powoduje, sama nie wiemJa staram się funkcjonować ale wymiotowalam juz dzis całym śniadaniem, po myciu zębów i po zjedzeniu kawałka cebuli przy robieniu obiadu. Ciągle mi slabo
Dokładnie mam to samo. Wcześniej po 5kaw a teraz na siłę jedna żeby aż tak słaba nie być. Ale mało co pomagaJa się źle czuje po kawie, tak cala e srodku dygocze A tez jestem fanka
A który masz tydzień według OM? Ja też mam wizytę następną na 27.10Chwile mnie nie było a tu jakoś nerwowo luz dziewczyny.
Moje dziecko nie spało ze mną gdy było małe i kolejne tez nie będzie spalo. Tylko jak był chory i wymiotował to brałam go do siebie żeby od razu podstawiać miskę. Tez uważam ze łóżko rodziców to łóżko rodziców a dzidziuś ma łóżeczko
Jeśli chodzi o przedszkole to syn chodzi i chodził będzie normalnie, póki nie zamkną z powodu covida oczywiście No albo jeszcze z powodu powodzi, bo Odra u nas tak wylała, że hoho.
Ja po wizycie. Pojawił się pęcherzyk No ale na razie tylko tyle. Musiałam mieć później owulacje. Serduszka jeszcze nie ma. Przesunęłam wizytę z 20.10 na 27.10. Trzeba czekać
L4 wystawiła mi do tego 27 właśnie .
A ja znowu w stresie bo dzisiaj w ciągu dnia miałam 4 razy mocne kłucia na srodku brzuchu (kłuje tak po 2-5 razy i przestaje). Boje się, że to zły znak [emoji17]
Ja jestem fanka grzybobrania[emoji173] bylam juz w tym roku kilka razy ale ostatnio nic nie było
No tragedia. Jeszcze obok mam 4latka i tym bardziej psychicznie mnie to dobija że nie mam siły się z nim pobawić..Domi tak bolało???
Dodulina ja tez uwielbiam,ale u nas juz nie ma. Z reszta leje cały czas.
Ale pogoda do D...
Dziewczyny z mdłosciami biedatwa tak mi Was szkoda Jak zeby myje to mam odruch wymiotny dzis tez mi sie odbijalo wymiotami mam nadzieje ze to tylko jednorazowo. Mdłosci mialam w drugiej ciazy to tylko cole pilam odbijalo mi sie i bylo ok... a teraz nie moge patrzec na slodkie napoje